Tgrt Haber

Bakan Dönmez'den 'Karadeniz gazı' açıklaması: Muhtemelen Nisan'a kalır

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2023 10:18 - Güncelleme : 07 Mart 2023 10:44
Bakan Dönmez'den 'Karadeniz gazı' açıklaması: Muhtemelen Nisan'a kalır

Son dakika haberi: Bakan Dönmez, Karadeniz gazını evlere ulaştıracak Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nin açılışına ilişkin yaptığı açıklamada, "Çalışanlarımızın bir kısmı deprem bölgelerinden geliyor; ister istemez aileleriyle ilgilenmek zorunda kaldılar. Yarın tekrar bölgeye gideceğim. Herhalde muhtemelen Nisan'a kalır." ifadelerini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, dünkü Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Bakan Dönmez, Trakya​'da kurulması planlanan doğal gaz merkezinin son durumuna ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Depreme odaklandık. Çalışma grupları, çalışıyor. 1 yıl içerisinde orayı işler hale getirmek hedefimiz. 1-2 kanunda değişiklik ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde Meclis gündemine gelecek, ondan sonra da yasal altyapı tamamlanmış olacak"

"NİSANA KALIR"

Bakan Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nin açılış tarihi ile ilgili ise "Çalışanlarımızın bir kısmı deprem​ bölgelerinden geliyor. İster istemez aileleriyle ilgilenmek zorunda kaldılar. Çıkış oldu, netice olarak bir kısmı geri dönmeye başladı. Yarın tekrar bölgeye gideceğim sanırım. Muhtemelen nisana kalır" diye konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...