Tgrt Haber

Karakurt-Horasan Yolu açıldı! 46 dakikalık yol 25 dakikaya düşüyor

07 Kasım 2022 14:42 - Güncelleme : 07 Kasım 2022 14:53
Karakurt-Horasan Yolu açıldı! 46 dakikalık yol 25 dakikaya düşüyor

Assos ve Troya Tünelleri’nin açılışları 11 Ekim tarihinde gerçekleşti. Bugün ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından hizmete açılan Karakurt-Horasan Yolu'nun görsellerini paylaştı.

Bir süredir üzerinde çalışmaları devam edilen ve bugün Kars’ta hizmete açılan Karakurt-Horasan Yolu'nun görselleri bakanlık tarafından paylaşıldı. 

YOLCULUK SÜRESİ 46 DAKİKADAN 25 DAKİKA DÜŞECEK!

Ulaştırma ve Altyapı BakanıAdil Karaismailoğlu​, bugün sosyal medya hesabı Twitter’dan Kars​'ta hizmete açılan olan Karakurt-Horasan Yolu'nun Taşlı Güney-2 Viyadüğünü ve bağlantı yollarının görsellerini paylaştı.

Karakurt-Horasan Yolu açıldı! 46 dakikalık yol 25 dakikaya düşüyor

Karaismailoğlu, "Kars - Erzurum​ arasında, Yolculuk süresini 46 dk'dan 25 dk'ya indiren Karakurt-Horasan Yolu'nun Taşlı Güney-2 Viyadüğünü ve bağlantı yollarını bugün hizmete açıyoruz. Eser ve hizmet şölenimiz devam ediyor!" sözlerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...