Tgrt Haber

Karsan pazarını genişletiyor: İtalya’dan 44 milyon euroluk dev sipariş!

Editör: İmran Baran / Kaynak: TGRT HABER
04 Aralık 2023 15:25 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 15:42
Karsan pazarını genişletiyor: İtalya’dan 44 milyon euroluk dev sipariş!

Karsan, İtalya Merkezi Satın Alma Ofisi (Consip S.P.A) ile imzalanan sözleşme kapsamında, toplam 104 araçlık yaklaşık 44,2 milyon avro bedelli (KDV hariç) sipariş aldı.

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ, İtalya Merkezi Satın Alma Ofisi (Consip S.P.A) ile imzalanan sözleşme ile 2024-2025 yılları içerisinde tamamlanmak üzere 44 milyon euroluk toplam 104 araç​ siparişi aldı.

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Şirketimiz, Consip S.P.A ile imzalanan sözleşme kapsamında, toplamda 104 araçlık yaklaşık 44,2 milyon euroluk bedelli (KDV hariç) siparişler almıştır. Söz konusu siparişler kapsamında, teslimatların 2024 ve 2025 yılları içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın dikkatine sunulur. İşbu açıklamamızın İngilizce tercümesi mevcut olup bu açıklamanın Türkçe ve İngilizce versiyonları arasında herhangi bir çelişki olması durumunda, Türkçe versiyon esas kabul edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

KARSAN NE İŞ YAPAR?

Karsan Otomotiv Sanayisi ve Ticaret A.Ş. 2004 yılında hayata geçirdiği tek tesiste çok marka yaklaşımı ile Türkiye​'nin ilk fason üreticisi konumunda yer alıyor. Tofaş, Ford, Oyak Renault, Türk Traktör, Uzel gibi otomotiv şirketlerine pres, kaynak, kataforez, boya ve montaj gibi hizmetler vermekte. Türk otomotiv sanayinde 50 yılı geride bırakan Karsan, dünyanın önde gelen otomotiv devleri için üretimden, toplu taşımacılık alanında kendi markalı özgün ürünlerini geliştirmeye kadar birçok alanda rüştünü ispat ediyor.

Karsan pazarını genişletiyor: İtalya’dan 44 milyon euroluk dev sipariş!

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...