Tgrt Haber

Köfteci Ramiz'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ekim 2024 19:50 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 20:15
Köfteci Ramiz'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın taklit ve tağşiş ürünler listesinde yer alan domuz eti tartışmalarıyla çalkalanırken, ünlü köfteci zinciri bulunan Köfteci Ramiz’in paylaşımı gündem oldu. Köfteci Ramiz ürünlerinde yüzde 100 dana eti kullandığını bildirdi ve konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı…

Türkiye’nin konuştuğu domuz eti tartışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı​'nın 2 Ekim'de açıkladığı taklit ve tağşiş listesi, birçok büyük markayı tartışmaların odağına yerleştirdi. Köfteci Ramiz,  ürünlerinde yüzde 100 dana eti​ kullandığını duyurdu. Herkes o firmanın kim olduğunu merak ederken, Köfteci Ramiz’in açıklaması dikkat çekti.

Köfteci Ramiz'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! - 1. Resim


Listede ismi saklanan bir köfte zincirinin domuz eti kullandığı iddiaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya iddiaları tartışmaya devam ediyor. Türkiye​'nin önde gelen köfte zincirlerinden Köfteci Ramiz, yüzde 100 dana eti vurgusu yaptı. Türkiye’de ve 7 ülkede toplam 130 şubede hizmet verdiğini açıklayan Köfteci Ramiz, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, ürünlerinde yalnızca dana eti kullandıklarını belirtti.

Paylaşımda, "1928'den bugüne, yüzde yüz dana etinden günlük ürettiğimiz ürünlerimizle Türkiye'de ve 7 ülkeyle yurt dışında toplam 130 şubede hizmetinizdeyiz" ifadelerine yer verdi.

Köfteci Ramiz'in paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Suna 9 Ekim 2024 19:53

Köfteci Ramiz dürüstlüğünden dolayı takdiri hak ediyor, böyle köşe başında yer alan işletmelerin saygınlığına da olumlu etki ediyor. Bu tür açıklamalar insanların güvenini kazanmak için çok önemli.

Sonraki Haber Yükleniyor...