Tgrt Haber

LPG 5 yıl önceki fiyatına geri döndü

07 Ocak 2015 18:37
LPG 5 yıl önceki fiyatına geri döndü

Balıkesir Edremit'te LPG fiyatı 2 liranın altına düştü. 31.12.2009'da 1.98 lira olan LPG, o tarihten sonra ilk kez 2 liranın altına inerek 1.94'e geriledi.

LPG'de yapılan fiyat indirimin ardından Balıkesir'in Edremit ilçesinde LPG'nin litre fiyatını 1,94 TL'ye kadar indirdi. İndirim sayesinde satışların arttığını belirten akaryakıt istasyonu yetkilileri, yaptıkları indirimle LPG fiyatının uzun bir aradan sonra 2 liranın altına düştüğünü söyledi. Yapılan indirimlerin ardından Edremit ilçesinde LPG son 5 yılın en ucuz fiyatına indi. Akaryakıtçılar, yılbaşından önce 2,09 TL'ye satılan litre fiyatının 2 Ocak 2015'te yapılan indirimlerin ardından 15 kuruş daha aşağı çekildiğini belirterek, “Şu anda LPG'nin litresi 1,94 lira, motorinin litresi de 3,25 liradan satılıyor” dedi. Yeni yılla birlikte gelen indirimlerden mennun olan vatandaşlar ise, “Daha da indirim olmasını istiyoruz. Geçen yıllarda 3 TL'yi gördüğümüz zamanlar oldu. Şimdi 2 TL'nin altında olması araç sahiplerini sevindiriyor” diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...