Tgrt Haber

İş arayanlar dikkat: Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı! Başvurular başladı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Mart 2023 17:09 - Güncelleme : 27 Mart 2023 17:18
İş arayanlar dikkat: Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı! Başvurular başladı

İş arayan vatandaşlar için bir ilan da Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nden geldi. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte işe alıma ilişkin tüm detaylar…

Kamu kurum ve kuruluşlarının devam eden personel alımlarına ilişkin ilanlar, bahar aylarının gelmesiyle birlikte artmışken; bir açıklama da Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nden geldi. Personel alım sürecine ilişkin bilgi veren Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete’de yayımladığı ilan ile sözleşmeli destek personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, şartlara ve başvuru sürecine ilişkin de bilgi verdi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere 4 adet sözleşmeli destek personeli alacağını ilan eden Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, personellerin temizlik​ alanında görevli olacağını açıkladı. Başvuru şartlarına ilişkin bilgi veren Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanı isteyip istemediğini de açıkladı. İşte Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü personel alım sürecine ilişkin tüm detaylar…

4 PERSONEL ALIMI​ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Destek personeli kapsamında ve temizlik alanında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 4 yeni personel alacağını duyuran Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, personellerin 2’sinin kadın; 2’sinin ise erkek olacağını açıkladı. KPSS​ puan şartı bulunan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün personel alımında aranan puan türünün KPSS-P94 olduğu bildirildi. Bu kapsamda 35 yaşını 2023 yılı itibariyle doldurmamış olmayı şart koşan Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilenlerin başvurularının değerlendirmeye alınmayacağını bildirdi. KPSS’den 60 puan isteyen Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, adayların lise ve dengi okullardan mezun olmasını da şart koştu.

PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Personel alımı için başvuruların başladığını ilan eden Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, 27 Mart 2023 tarihi ile 5 Nisan 2023 tarihleri arasında devam edecek olan başvuruların “Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” veya “Kariyer Kapısı” internet adresi üzerinden gerçekleştirileceğini ilan etti. Şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvuruların kabul olmayacağının altını çizen Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, her pozisyon için KPSS puan sıralamasına göre 5 katı adayın çağrılacağını ve listenin kendi internet sitesinden yayınlanacağını bildirdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...