Tgrt Haber

Malazgirt Tekstilkent Projesi 200 kişiye iş imkanı sağladı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 Mart 2024 00:02 - Güncelleme : 15 Mart 2024 23:25
Malazgirt Tekstilkent Projesi 200 kişiye iş imkanı sağladı

Malazgirt'te işsizlik sorununu çözmek için başlatılan Tekstilkent Projesi meyvesini verdi. Bölgeye önemli bir katkı sağlayan proje ile 200 kişiye iş imkanı sağlandı.

MUHABİR: YUSUF ÖZGÜR BÜLBÜL / tgrthaber.com.tr

Malazgirt’te istihdam​ sorununu çözmek için Tekstilkent projesini başlatan Belediye Başkanı​ Cengiz Altın, 200 kişiye iş imkanı sağlandığını söyledi. Proje ile yerel ekonomiye ve toplum refahına katkı sağlandı.

Belediye Başkanı Cengiz Altın, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Hayata geçirdiğimiz 200 kişilik Tekstilkent projemizle, ilçemize ve yerel ekonomimize katkı sağlayarak şehrimizin gelişimine destek olmaya devam ediyoruz. Böylelikle Malazgirt​'e verdiğimiz bir diğer sözü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz."

Malazgirt Tekstilkent Projesi 200 kişiye iş imkanı sağladı - 1. Resim

YEREL EKONOMİYE CAN SUYU

Tekstilkent projesi, sadece iş imkanı sunmakla kalmadı, aynı zamanda yerel ekonomiye ve toplum refahına da katkıda bulundu. Proje sayesinde bölgedeki üretim ve ticaret hacmi arttı, halkın refah seviyesi yükseldi.

YENİ YATIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Malazgirt Belediyesi, Tekstilkent projesinin ardından yeni yatırımlar için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Altın, önümüzdeki dönemde ilçeye yeni iş imkanları sağlayacak ve ekonomiyi canlandıracak yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...