Tgrt Haber

Medyatik profesör Özgür Demirtaş istifa etti... Akbank'taki görevinden çekildi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 09:43 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 10:39
Medyatik profesör Özgür Demirtaş istifa etti... Akbank'taki görevinden çekildi

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ünlenen Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Akbank'ta genel müdür değişimi sonrası bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Soylal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük kitlerele ulaşan ekonomi uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Akbank​ yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

ÖNEMLİ KOLTUKLAR DEĞİŞTİ

İstifa kararı Sabancı Holding​ bünyesindeki Akbank’ta genel müdür ile birlikte yönetim kurulundaki değişiklikler sonrası gerçekleşti. Konuya ilişikin Akbank’tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada genel müdürlüğe Hakan Binbaşgil yerine Cenk Kaan Gür’ün atandığı duyuruldu.

2012 yılından bu yana Akbank’ta genel müdürlük koltuğunda oturan Binbaşgil’in ise yönetim kurulu başkan yardımcısı ve muharras üye olarak atandığı belirtildi. Akbank’ta bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ise görevinden istifasının kabul edildiği bildirildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...