Tgrt Haber

Mehmet Şimşek'ten 'istifa' iddiasına tek kelimelik cevap: Uydurmuşlar

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
19 Ağustos 2023 10:33 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 11:03

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa ettiğine yönelik iddialar, önceki gün yalanlanmıştı. Son olarak Şimşek’ten ise istifa sorusuna tek kelimelik bir cevap geldi.

Gazeteci Rıza Canpolat'ın önceki gün "teyitli" olarak paylaştığı bilgiye göre Hazine ve Maliye Bakanı​ Mehmet Şimşek’in, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz​'a istifa​ dilekçesi sunduğu öne sürülmüştü. 

YALANLAMA GELDİ

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi kısa süre sonra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek​'in istifa etmek istediğine yönelik iddianın asılsız olduğunu açıklamıştı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

"'Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,görevinden istifa etmek istedi' iddiası doğru değildir. Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz."

TEK KELİMELİK CEVAP

Son olarak Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in istifa iddialarına ilişkin ilk tepkisini sosyal medya hesabından paylaştı.

"Sordum, şu cevabı aldım:

“Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ‘istifa etmek istedi’ haberleri kendisine iletilince tek kelimelik bir cevap vermiş:

‘Uydurmuşlar.’"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Güven Arslan 19 Ağustos 2023 21:32

Tek kelimelik bir cevap bizim zararlarimizi karşılamıyor bu açıklamayı yapan gazete ve gazeteci hakkında hiç bir şey yapilmayacak mı ky milyarlarca zarar etti hepsi belgeli borsaya yatırım yapan vatansever insanları kimse korumayacak mı burası muz cumhuriyetimi diye soranlara duyurulur

Sonraki Haber Yükleniyor...