Tgrt Haber

Metin Tamer “MetinEv Olarak Sektörde Öncü Olmayı Hedefliyoruz”

22 Aralık 2021 09:21
Metin Tamer “MetinEv Olarak Sektörde Öncü Olmayı Hedefliyoruz”

MetinEv’in kurucusu ve ev tekstili tasarımcısı Metin Tamer, sektörde öncü olmayı hedeflerini ifade etti. Ev tekstilinin çok özel bir alan olduğunun vurgusunu yapan Tamer, yenilikçi tasarımlarla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Konuyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Metin Tamer, “Ev tekstili, çok önemli alanlardan bir tanesi. Bu nedenle ürünlerin titizlikle tasarlanması gerekiyor. MetinEv Ev Tekstili olarak bizler, müşterilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyoruz. İhtiyaçlara yönelik oluşturduğumuz tasarımlar, aynı zamanda estetik kaygıları giderme konusunda da oldukça başarılı. Ev tekstilinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve çalışmalarımızı ne şekilde sürdürmemiz gerektiğine karar veriyoruz. 2005 yılından beri yurt içi ve yurt dışında hem fiziki mağazalarımızda hem de online ortamda satışlarımızı gerçekleştiriyoruz.” ifadelerinde bulundu. 

“Bütün Ürünlerimizi, Müşteri İhtiyaçlarına Göre Tasarlıyoruz!”

Ürünlerin tasarımlarını ihtiyaçlar dahilinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Metin Tamer, “Ürünlerimizin tasarımı ve üretim aşamasında oldukça titiz bir süreç belirliyoruz. Ürünlerimizin tamamını müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlıyoruz. Ayrıca estetik ve göz alıcı detaylara ürünlerimizde yer veriyoruz. Kumaş yapısı olarak çoğunlukla pamuk kullandığımız için ürünlerimizin oldukça yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Hem yetişkinler için hem de çocuklar için çok özel ürünleri çok özel fiyatlarla sunmanın gururunu yaşıyoruz.” sözleriyle tasarımlarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

“Yastık Kılıfı, Nevresim, Yorgan Olmak Üzere Pek Çok Kategoride Ürünün Satışını Yapıyoruz!”

Ürün kategorileriyle ilgili bilgi veren Metin Tamer, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Oldukça geniş bir ürün kategorimiz mevcut. Baza Etekleri, Çift Kişilik Çarşaf Takımı, Çocuk/Ev Ürünleri, Nevresim Takımı, Tek Kişilik Çarşaf, Yastık Kılıfı, Yorgan ve Battal Boy Nevresim Takımı; satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin ana kategorileri. Her kategoride tasarımları birbirinden farklı pek çok ürünün yer aldığını söyleyebilirim. 

Müşterilerimiz fiziki mağazalarımızdan da ürün alımını gerçekleştirebilir. Fakat çoğunlukla online satın almaların çok daha fazla rağbet gördüğünü gözlemliyoruz. Müşterilerimize güvenilir ödeme seçenekleri sunuyor, sorunsuz bir şekilde ürün satın alımının gerçekleşmesini sağlıyoruz. Ev tekstili alanında çok önemli çalışmalar yaptığımızı söyleyebilirim. Markamızın ürettiği ürünleri pek çok ünlü kişinin satın alması bizi çok mutlu ediyoruz. Bu Müşterilerimiz fiziki mağazalarımızdan da ürün alımını gerçekleştirebilir. Fakat çoğunlukla online satın almaların çok daha fazla rağbet gördüğünü gözlemliyoruz. Müşterilerimize güvenilir ödeme seçenekleri sunuyor, sorunsuz bir şekilde ürün satın alımının gerçekleşmesini sağlıyoruz. Ev tekstili alanında çok önemli çalışmalar yaptığımızı söyleyebilirim. Markamızın ürettiği ürünleri pek çok ünlü kişinin satın alması bizi çok mutlu ediyoruz. Bu alanda çok özel bir şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı sürdüreceğimizi rahatlıkla ifade edebilirim.” 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...