Tgrt Haber

Motorine zam! Gece yarısı fiyat değişti... Peki benzin fiyatı ve mazot fiyatı ne kadar?

01 Ağustos 2023 07:10 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 07:19
Motorine zam! Gece yarısı fiyat değişti...  Peki benzin fiyatı ve mazot fiyatı ne kadar?

Akaryakıt fiyatları döviz kuru ve petrol varil fiyatlarındaki değişkenlik nedeniyle bir kez daha zam aldı. Motorin fiyatı dün gece itibarıyla yeniden değişti. Peki benzin fiyatı ve mazot fiyatı ne kadar? İşte İstanbul, Ankara, İzmir motorin fiyatı...

Akaryakıt fiyatları; KDV artışı, döviz kuru ve petrol varil fiyatlarındaki değişkenlik nedeniyle artmaya devam ediyor. Amerikan Merkez Bankası Fed​'in izlediği politikalar, OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Rusya'da ve Çin'de yaşanan küresel gelişmeler de benzin ve motorin gibi petrol ürünlerini doğrudan etkiliyor.

Bu doğrultuda motorine fiyatı dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere yeniden zamlandı. Motorinin litre fiyatı dün gece yarısından itibaren 1 lira 7 kuruş kuruş arttı

İSTANBUL'DA MOTORİN FİYATI NE KADAR OLDU?

Zamla birlikte motorinin litresi İstanbul'da 36 lira 42 kuruş, Ankara'da 36 lira 9 kuruş, İzmir'de ise 37 lira 7 kuruş oldu.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...