Tgrt Haber

MTV'de süre doluyor, 31 Ocak son gün

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Ocak 2024 11:00 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 11:01
MTV'de süre doluyor, 31 Ocak son gün

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) 2024 için ilk taksit ödeme süresi yarın bitiyor.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödemeyen araç sahipleri​ için süre doluyor. MTV​ ilk taksit ödeme süresi 31 Ocak'ta bitecek.

ZAMAN DARALIYOR

Motorlu Taşıtlar Vergisi​'nin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Yaklaşık bir aylık sürenin ardından ödeme dönemi perşembe günü sona erecek.  İkinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak. MTV, Ocak ve temmuz ayları olmak üzere iki taksit şeklinde ödeniyor.

ÖDEMELER İNTERNETTEN YAPILIYOR

MTV, vergi​ daireleri, PTT ve banka şubelerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca, dijital vergi dairesi, bankaların internet siteleri ya da mobil uygulamalardan da ödeme yapılabilecek. Ödemesini 31 Ocak'a kadar yapmayanlar için aylık yüzde 3,5 gecikme faizi uygulanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...