Tgrt Haber

Ödemeler öne çekildi! Bakan Göktaş duyurdu: Türkiye Aile Destek Programı paraları hesaplara geçiyor

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: tgrthaber.com.tr
03 Nisan 2024 14:27 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 14:44
Ödemeler öne çekildi! Bakan Göktaş duyurdu: Türkiye Aile Destek Programı paraları hesaplara geçiyor

Destek ödemeleri öne çekildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Ramazan Bayramı nedeniyle Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 4 Nisan Perşembe günü hak sahiplerine yapılacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemelerini erken tarihe aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Ramazan Bayramı​ nedeniyle Türkiye Aile Destek Programı​ ödemelerinin öne çekildiğini duyurarak                 “Ramazan Bayramı'nın huzur iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz.” dedi.

Bakan Göktaş, sosyal medya paylaşımında “En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Küçük esnaf 3 Nisan 2024 20:26

Küçük esnaf 7200 bekliyoruz

Sonraki Haber Yükleniyor...