Tgrt Haber

Öğrencilere 100 bin TL ödenecek! Ücretsiz imkanlar sunulacak

Editör: Kübra Çelepi / Kaynak: tgrthaber.com
28 Temmuz 2024 15:22 - Güncelleme : 28 Temmuz 2024 15:34
Öğrencilere 100 bin TL ödenecek! Ücretsiz imkanlar sunulacak

Üniversite tercihlerine başlayan öğrencilere müjde geldi. Üniversiteler yüksek miktarlı burs imkanlarını açıkladı. Bu kapsamda öğrencilere tek seferlik 100 bin TL ödenecek. Boğaziçi Üniversitesi çeşitli puan türlerinde ilk sıralara yerleşen öğrencilere tek seferlik 100 bin lira yılda 9 ay boyunca aylık 15 bin lira ve ilk 100'e girenlere 10 bin lira burs vereceğini duyurdu.

YKS​ tercih dönemi devam ederken özel üniversiteler, başarılı adayları çekmek için kolları sıvadı. Özellikle Boğaziçi Üniversitesi​ YKS sınavında SAY, EA, SÖZ ve DİL puan türlerinin birinde ilk üçte yer alarak yerleşen derece yapan öğrencilere tek seferlik 100 bin TL nakdi destek verecek.  Ayrıca bursların yanı sıra ücretsiz yurt yemek spor salonu üyeliği kitap bursu Teknopark kuluçka merkezinden ücretsiz yararlanma gibi ek avantajlar da sunacak.

ÖĞRENCİLERE 100 BİN TL BURS​ VERİLECEK

Boğaziçi Üniversitesi, öğrencilerini sevindirecek destek programını duyurdu.Bu yıl tercih yapacak öğrenciler için yeni bir burs programını hayata geçirdi.

Üniversite öğrencilerine tek seferlik 100 bin TL ve 9 ay süreyle de 15 bin TL burs desteği verecek.

Öğrencilere 100 bin TL ödenecek! Ücretsiz imkanlar sunulacak - 1. Resim

Bu kapsamda YKS, SAY, EA, SÖZ ve DİL puan türlerinin birinde ilk 3’te yer alarak yerleşen öğrencilere tek seferlik 100 bin TL ödenecek.

Yerleştiği puan türünde ilk 10’a giren öğrencilere ise yılda 9 ay süreyle 15 bin TL,

ilk 100’e girenlere de 10 bin TL destek sağlanacak.

İlk 100’deki tüm öğrenciler, nakdi destek ile beraber Üniversitesi’nin yurtlarında ücretsiz konaklama, yemek bursu ve her dönem başında bir kez kitap bursu kazanacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...