Tgrt Haber

Ozan Argat: TOGG Türkiye için bir ‘devrim’

15 Kasım 2022 16:20 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 16:22
Ozan Argat: TOGG Türkiye için bir ‘devrim’

Tekne ve yat sektöründe rüştünü ispat eden ve dümeni tutkunu olduğu otomobil sektörüne kırıp Universal Motors’a ortak olan iş insanı Ozan Argat’tan iddialı Togg çıkışı: “Togg Türkiye için bir ‘devrim’.  Adını kesinlikle dünyaya duyuracak.”

Universal Motors’un ortağı iş insanı Ozan Argat, yerli otomobil​ Togg’un banttan inişini ve otomotiv sektöründeki yankılarını yorumladı. Togg’u Türkiye’nin bugüne kadar yapmış olduğu en büyük girişimlerden biri olarak tanımlayan başarılı iş insanı, “Ülkemizin otomobil üretme çabasının ilk meyvesi olan Devrim Otomobili projesi maalesef hayal kırıklığı ile sonuçlanmıştı. O günden bugüne ülke olarak çok yol aldık. Devlet iradesi, dev şirketlerin taşın altına ellerine koymaları ile ortaya çok başarılı bir iş çıktı” değerlendirmesinde bulundu.

PROTOTİPLER VE GÜÇLÜ İRADE BEKLENTİYİ ARTIRDI

Togg’u “Çok başarılı bir çizgide devam eden gurur verici bir proje” olarak tanımlayan Ozan Argat, markanın dünyada da dikkat çekeceği öngörüsünde bulundu: “Togg sadece ülkemizde değil dünyada da merak uyandırdı. Ortaya çıkan prototipler ve güçlü irade bir beklenti oluşturdu. Markanın dünyada kısa zamanda adını duyuracağına, çok büyük talep göreceğine inanıyorum. Sipariş süreci şubat ayında başlayacak. Mart ayında da yerli otomobilimiz yollarda boy gösterecek. Mart ayında hem Türkiye​ hem de dünya Togg’u daha çok konuşacak.”

TOGG​ YOLLARA ÇIKINCA TALEP DAHA DA ARTACAK

Türk insanının Togg’u şimdiden sahiplendiğine vurgu yapan Ozan Argat, “Özellikle etrafımdaki müşteri kitlesi olsun, dostlarımız olsun herkes Togg otomobilin çıkmasını bekliyor” dedi ve ekledi: “Togg’u almak için birçok kişi uzunca bir süre beklemek zorunda kalacak. Talep o kadar yoğun ki, kısa sürede hepsini karşılamak mümkün olmayacak gibi görünüyor. Ki biz Togg’un yollara çıkmasıyla talebin daha da artmasını bekliyoruz. Bir süredir durgunluk yaşayan sektör açısından da Togg’un can suyu olacağına inanıyorum.”

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...