Tgrt Haber

Samsun TOKİ sonuçları! Samsun TOKİ isim listesi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2022 08:00 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 09:36
Samsun TOKİ sonuçları! Samsun TOKİ isim listesi!

Türkiye'nin 81 ilinde konut, 7 bölgede ise arsa yapımı gerçekleşecek. TOKİ kuraları Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu illerinde başladı. 31 Ekim'de biten TOKİ başvuruları için Şırnak, Ardahan, Kars, Siirt, Iğdır, Batman, Ağrı, Mardin, Van için kura çekimi gerçekleşti. Canlı olarak yayınlanan TOKİ kura çekimleri nereden izlenir? Samsun TOKİ kura çekimi ne zaman olacak, saat kaçta? Samsun kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Samsun TOKİ kura çekimi canlı izle!

Yapılan başvuruların 5 milyon 135 bin 324'ü geçerli sayıldı. İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekimleri başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan​ kura çekimlerinin bitimi hakkında, "İnşallah kura işlemi 2023’ün Mart ayına kadar bitecek.'' açıklamasında bulundu. Her gün sonuçlar TOKİ​'nin internet sayfasında yayınlanıyor. TOKİ kura çekiminde ismi çıkan adaylar sözleşme imzalandıktan sonra taksite ödemeye başlayacak. Peki, Samsun​ TOKİ kura çekimi​ ne zaman yapılacak? 

SAMSUN TOKİ İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

SAMSUN TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

TOKİ kura çekimlerinin 4. etabı açıklandı. Tüm Türkiye'de gerçekleşecek kura çekimi noter huzurunda canlı yayınlanarak paylaşılıyor. Yayınlanan son takvime göre, 12-14 Aralık Samsun'da, 13 Aralık'ta Amasya'da, 14-15 Aralık'ta Çorum'da, 15-16 Aralık'ta Ordu'da, 16-18 Aralık'ta Sivas'ta, 17 Aralık'ta Giresun'da, 19 Aralık'ta Tokat'ta kura çekilişi gerçekleşecek. Manisa TOKİ kura çekimi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Manisa TOKİ kura çekimi henüz belli olmadı. Güncel gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz. 

SAMSUN 2022 TOKİ NEREYE YAPILACAK?

  • BAFRA
  • CANİK
  • ÇARŞAMBA
  • HAVZA
  • İLKADIM
  • KAVAK
  • SAMSUN MERKEZ
  • ONDOKUZMAYIS
  • VEZİRKÖPRÜ

TOKİ KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILIR?

Sosyal konut projesi kapsamında en fazla 50 bin ile İstanbul'da, 18 bin Ankara'da, 12 bin 400 İzmir, 10 bin Gaziantep, 8.650 Bursa'da yapılacak. TOKİ kura çekimi canlı olarak noter huzurunda yapılmaktadır. 

TOKİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura sonuçları kura çekiminin ardından TOKİ resmi sorgulama sayfası üzerinden T.C. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
AYCAN14 Aralık 2022 08:55

3 yıl önce bize çekildi çivi bile çakilmadi yeti bile belli değil hayaller toki gerçekler seçim verilmiş ise vaatler sandıkta görüşürüz

Mustafa İBATSALI13 Aralık 2022 13:53

Çarşamba

Sonraki Haber Yükleniyor...