Tgrt Haber

Selden etkilenen KOBİ'lere faizsiz 12 ay geri ödemesiz kredi desteği geliyor

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 09:49 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 10:01
Selden etkilenen KOBİ'lere faizsiz 12 ay geri ödemesiz kredi desteği geliyor

İstanbul’da 5 Eylül’de başlayan ve sel felaketine neden olan yağışlar sonrasında pek çok işletme büyük zarar gördü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, selden etkilenen KOBİ’lerin desteklenmesi amacıyla KOSGEB tarafından “Acil Destek Kredisi Programı”nın hayata geçirileceğini duyurdu.

İstanbul’da geçtiğimiz ay başlayan sağanak yağışlar hasara neden olurken işletmeleri de zor durumda bıraktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, afetten etkilenen KOBİ’ler için KOSGEB​ tarafından “Acil Destek Kredisi Programı”nın devreye alındığını duyurdu.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Kacır, sosyal medya platformu X'ten yaptığı paylaşımda, söz konusu sel felaketinden etkilenen KOBİ​'lerin KOSGEB tarafından destekleneceğini bildirdi. Kurum tarafından devreye alınan programa ilişkin bilgi veren Kacır, şunları kaydetti: "İstanbul'da eylülde meydana gelen sel felaketinde, zarar gören KOBİ'lerimizin desteklenmesi amacıyla KOSGEB tarafından 'Acil Destek Kredisi Programı'nı devreye aldık. KOBİ'lerimizin kullanacakları 1 milyon liraya kadar krediler, faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacak. Allah ülkemizi afetlerden korusun."

https://twitter.com/mfatihkacir/status/1719600022818300015

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...