Tgrt Haber

Seyahat süresini 10 dakikaya indirecek, Kavak-Asarcık Yolu bugün açılıyor!

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
10 Aralık 2022 10:53 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 11:03
Seyahat süresini 10 dakikaya indirecek, Kavak-Asarcık Yolu bugün açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından bugün hizmete girecek Kavak-Asarcık Yolu’na ilişkin paylaşım yaptı. Karaismailoğlu, paylaşımında "Bugün Samsun’da; Kavak-Asarcık Yolu’nu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle hizmete açıyoruz!" dedi. 24.7 kilometrelik yeni hizmete girecek yol ile seyahat süresinin 10 dakikaya inmesi bekleniyor.

Ulaştırma ve Altyapı BakanıAdil Karaismailoğlu​ bugün Samsun’da açılacak olan Kavak-Asarcık Yolu Başkan Recep Tayyip Erdoğan​'ın katılımıyla bugün hizmete sunulacağını ilan etti.

SEYAHAT SÜRESİ 10 DAKİKA OLACAK

Kavak-Asarcık Yolu’nun büyük bir ulaşım kolaylığı sağlaması beklenirken 24.7 kilometrelik yeni yol ile seyahat süresinin 10 dakika kısalması bekleniyor.

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN VİDEOLU PAYLAŞIM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımda "Bugün Samsun​'da; Kavak-Asarcık Yolu'nu Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle hizmete açıyoruz!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1601473826499735553

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...