Tgrt Haber

Sigarada zam yağmuru! Bir tütün grubunun daha listesi güncellendi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 21:57 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 22:03
Sigarada zam yağmuru! Bir tütün grubunun daha listesi güncellendi 

Dün Philip Morris, JTI ve BAT grubundaki sigaralara gelen zammın ardından bir zam da TT grubundaki sigaralara geldi. Markanın en ucuz sigarası 60 lira oldu. En pahalı sigara ise 71 liraya kadar çıktı.

Son ÖTV artışı ile sigaralara da zam​ gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz ay yapılan zamla birlikte tüm sigara​ gruplarının fiyatlarında güncelleme yapılmıştı.

Tiryakileri üzecek bir haber daha akşam saatlerinde geldi. Philip Morris, JTI ve BAT grubundaki sigaralara gelen zammın ardından akşam saatlerinde ise Imperial Tobacco Türkiye (TT) sigara grubuna da zam geldi. 

Sigarada zam yağmuru! Bir tütün grubunun daha listesi güncellendi  - 1. Resim

Açıklanan yeni zamla birlikte, TT grubundaki en ucuz sigara 60 TL’ye yükselmiş oldu. En pahalı sigara ise 71 TL'ye çıktı. 

ZAMMI DERNEK BAŞKANI DUYURDU

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar​, TT grubundaki sigaralara zam geldiğini X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Sigarada zam yağmuru! Bir tütün grubunun daha listesi güncellendi  - 2. Resim

Dündar, "TT sigara gurubuna da zam geldi sigaraya zam devam ediyor." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...