Tgrt Haber

Son dakika! Bakan Bayraktar duyurdu: Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2023 11:50 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 12:36
Son dakika! Bakan Bayraktar duyurdu: Türkiye ve Suudi Arabistan arasında yeni anlaşma

Son dakika haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye ile Suudi Arabistan yeni bir anlaşmanın imzalandığını duyurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medyasından yaptığı paylaşımda, Suudi Arabistan​ Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Bandar bin İbrahim Alkhorayef'la bir araya geldiğini ve yeni bir anlaşmaya imza atıldığını duyurdu.

Bakan Bayraktar, Suudi Arabistan ile yapılan anlaşmayla birlikte karşılıklı yatırımlar başta olmak üzere madencilik​ alanında geniş bir iş birliğinin önünün açılmış olduğunu belirtti.

"MADENCİLİK ALANINDA GENİŞ BİR İŞ BİRLİĞİNİN ÖNÜ AÇILDI"

Bakan Bayraktar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Suudi Arabistan Sanayi ve Maden Kaynakları Bakanı Sn. Bandar bin İbrahim Alkhorayef ile Bakanlığımızda bir araya geldik. Görüşme sonrası imzaladığımız mutabakat zaptı (anlaşma) ile karşılıklı yatırımlar başta olmak üzere madencilik alanında geniş bir iş birliğinin önünü açmış olduk"

https://twitter.com/aBayraktar1/status/1696081087284281556

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...