Tgrt Haber

Son dakika! Bakan müjdeyi verdi: 728 milyon TL'lik ödemeler hesaplarda

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 11:12 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 11:48
Son dakika! Bakan müjdeyi verdi: 728 milyon TL'lik ödemeler hesaplarda

Son dakika haberi: Türkiye'de birçok alanı kapsayan destek ödemeleri son sürat hesaplara aktarılmaya devam ediyor. Bir yeni müjdeyi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı verdi.

Türkiye​ genelinde bakanlıklar tarafından gerçekleştirilen destek ödemeleri, hesaplara aktarılıyor. Pancar üreticilerini de yakından ilgilendiren müjdeyi Tarım ve Orman Bakanıİbrahim Yumaklıverdi.

"HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN"

Bakan Yumaklı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Hayırlı ve bereketli olsun' diyerek Türkşeker aracılığıyla 728 milyon 74 bin TL'lik avans ödemesini bugün pancar üreticilerinin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

https://twitter.com/ibrahimyumakli/status/1706218400156954962

TARIMDA HEDEF YÜKSELTTİK

Öte yandan Türkiye, Orta Vadeli Program'da (OVP) belirlenen hedefler kapsamında; tarımsal üretimin planlanması, sözleşmeli üretim ve tarım sayımı gibi üç önemli reformu devreye aldı.

Dünyanın en büyük 10 tarım ekonomisinden biri olan Türkiye, yeni atılımlarla tarımsal hasıla ve ihracatta çıtayı daha yükseğe taşıyacak. Geçen yıl 30 milyar dolar olan tarım ihracatında 50 milyar dolar hedefleniyor.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...