Tgrt Haber

Son dakika: Bakan Tunç'tan süresiz nafaka ile ilgili açıklama: Arabuluculuk olabilir

31 Ağustos 2023 12:25 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 12:49
Son dakika: Bakan Tunç'tan süresiz nafaka ile ilgili açıklama: Arabuluculuk olabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan süresiz nafaka ile ilgili yeni açıklama geldi. Katıldığı televizyon programında konuşan Bakan Tunç, “Boşanma, tazminat, nafaka sorunları ile ilgili arabuluculuk olabilir” diye konuştu.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan süresiz nafaka ile ilgili yeni açıklama geldi. NTV yayınında konuşan Bakan Tunç, “Boşanma, tazminat, nafaka sorunları ile ilgili arabuluculuk​ olabilir” diye konuştu.

AİLE HUKUKU SİL BAŞTAN! 

Bakan Tunç, "Aile hukukunu sil baştan ele alacaklarını ifade ederek ''Boşanma, tazminat, nafaka sorunları ile ilgili arabuluculuk olabilir. Vatandaşların mağduriyetini gidermemiz lazım. Her iki tarafı da dikkate alarak bir çözüm bulunmalı.'' dedi. 

"MAĞDURİYETLER ARABULUCULUKLA GİDERİLEBİLİR" 

Bakan Tunç'a nafaka şile ilgili şunları söyledi: 

Özellikle aile hukuku ile ilgili geniş bir çalışmamız var. Aile hukukunu sil baştan ele alacağız. Aile hukukunda arabuluculuğu getirmek lazım. Şu anda aile hukukunda mümkün değil. Aslında birçok ülkede aile hukuku alanında arabuluculuk uygulaması iyi gidiyor. Türkiye'de de aile hukukunda arabuluculuk söz konusu olursa. Boşanma​, tazminat, nafaka sorunları ile ilgili arabuluculuk olabilir. Vatandaşların mağduriyetini gidermemiz lazım. Her iki tarafı da dikkate alarak bir çözüm bulunmalı.

 

Kaynak: NTV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali31 Ağustos 2023 13:06

Ya üç yildir gündemde kaldı çözüm bulunması sahada iki aydır söylentiler oluyor çözüm niye bulunmuyor kul hakkı yeniyor kimin umrunda ya bitsin süresiz nafaka artık.

Sonraki Haber Yükleniyor...