Tgrt Haber

Son dakika | Emekli maaşları için ek zam kararı

08 Temmuz 2024 11:05 - Güncelleme : 08 Temmuz 2024 12:10
Son dakika | Emekli maaşları için ek zam kararı

Son dakika haberi: Milyonlarca emekliyi ilgilendiren yeni bir haber geldi. Zamlı emekli maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1,8 milyon emekli için ilave düzenleme yapılacağı öğrenildi.

Zamlı emekli maaşları​ önümüzdeki hafta hesaplara yatmaya başlayacak. Zamlı emekli maaşları milyonlarca emeklinin hesabına yatırılmadan önce kritik bir gelişme yaşandı. Zamlı emekli maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1,8 milyon emekli için ilave düzenleme yapılacağı öğrenildi.

HENÜZ NET BİR RAKAM YOK

AK Parti kurmaylarının sadece en düşük emekli maaşı olarak uygulanan rakamda bir hazırlık yapıldığı öğrenildi. Henüz kesinleşmiş bir tablo ya da rakam yok.

Son dakika | Emekli maaşları için ek zam kararı - 1. Resim

ÇALIŞMA ERDOĞAN​'A SUNULACAK

Yapılan çalışma Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de paylaşılacak. Bu adım için bir yasa gerekiyor. Bu yasa çalışması Meclis'te yürütülürken kesin rakam belli olacak.

10 BİN TL'DEN 12 BİN TL'YE ÇIKABİLİR

NTV'nin aktardığı bilgilere göre; en düşük emekli maaşının 10 bin TL'den 12 bin TL'ye çıkacak. Bahsi geçen 12 bin TL'lik maaşın TBMM'deki çalışmaların ardından netleşecek.

Kaynak: NTV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilaver Bayramoğlu 9 Temmuz 2024 01:26

Yapacaksanız bütün emekli maaşına zam yapın..

Folcarelli 8 Temmuz 2024 12:46

Emekli seyyanen zam istiyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...