Tgrt Haber

Son dakika! Vergi rekortmenleri açıklandı: İlk ikiye Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar damgası

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
28 Ağustos 2024 10:20 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 17:29
Son dakika! Vergi rekortmenleri açıklandı: İlk ikiye Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar damgası

Son dakika haberi: Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmenleri belli oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar ilk iki sırada yer alırken üçüncü sırada ise Mustafa Rahmi Koç bulunyor.

Son dakika haberine göre; Gelir İdaresi Başkanlığı​ (GİB) Türkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmenlerini açıkladı. GİB'in paylaştığı listenin ilk 3 sırası 2022 yılına göre herhangi bir değişiklik göstermedi.

VERGİ REKORTMENİ SELÇUK BAYRAKTAR​ OLDU

Listenin ilk sırasında Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar bulurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar​, üçüncü sırada ise Mustafa Rahmi Koç yer aldı.

Son dakika! Vergi rekortmenleri açıklandı: İlk ikiye Bayraktar damgası - 1. Resim


BAYRAKTAR'IN ÖDEDİĞİ VERİ 2 MİLYAR TL'Yİ BULDU

2023'ün vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar'ın listenin ilk sırasını 1,95 milyar TL'lik tahakkuk ile aldı. Rahmi Koç'un tahakkuk eden vergisi 480 milyon lira olarak kaydedildi.

Listenin beşinci sırasında yer alan İpek Kıraç'ın tahakkuk eden vergisi 480 milyon lira oldu. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 261,7 milyon liralık tahakkuk ile 7'nci sırada yer aldı.

Son dakika! Vergi rekortmenleri açıklandı: İlk ikiye Selçuk Bayraktar ve Haluk Bayraktar damgası - 2. Resim

KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLİĞİ

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın açıkladığı listede kurumlar vergi rekortmenlerine de yer verildi. Listenin ilk üçünde sırasıyla Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve Akbank bulunuyor.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...