Tgrt Haber

Son dakika | "Zenginlere vergi affı" iddiası! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıklık getirdi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 12:34 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 12:44
Son dakika | "Zenginlere vergi affı" iddiası! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıklık getirdi

Son dakika haberi... Vergi paketine ilişkin açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Zenginlere vergi affı geliyor" iddiasına açıklık getirdi.

Cumhurbaşkanı​ Yardımcısı Yılmaz, vergi paketine ilişkin açıklamalar yaptı. Yılmaz, “Zenginlere vergi affı" iddiaları için  "Hiçbir aşamada gündemde değil" ifadelerini kullandı.

Cevdet Yılmaz​ X hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Hükümetimiz, resmi politika belgelerinde veya yetkililerce yapılan açıklamalar ile izleyeceği politikaları ve kapsamlı etki değerlendirmeleri sonrasında aldığı kararları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaktadır" dedi.

"ÇOK KAZANANDAN ÇOK ALMAYI ÖNGÖREN YAKLAŞIM..."

"Meclis’imizden geçen son vergi paketi​ de bu aşamalardan geçerek teklif halini almış ve Meclis’imizin taktiri ile yasalaşmıştır" diyen Yılmaz açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: 

"Bu süreçlerde 'zenginlere vergi affı' hiçbir aşamada gündeme dahi gelmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın vergi paketi hususunda tercihleri tam aksine net bir şekilde geniş kesimlerinden yana, çok kazanandan çok almayı öngören bir yaklaşım ile çalışmaların yapılması yönünde olmuştur. Aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı da bu yalanları yaymaya çalışanları da gayet iyi tanımaktadır."

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...