Tgrt Haber

Sonbahar yaklaşırken, alışveriş platformları indirim kampanyalarını duyurmaya başladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2022 12:16 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 12:18
Sonbahar yaklaşırken, alışveriş platformları indirim kampanyalarını duyurmaya başladı

E-ticaret platformu Trendyol, Mega Eylül kampanyası duyurdu. 4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmekte olan kampanyada giyimden kozmetiğe, elektronikten ev eşyasına kadar birçok üründe indirim olduğunu belirtildi.

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen e-ticaret​ platformlarından Trendyol​'un Mega Eylül kampanyası başladı. 4-9 Eylül tarihleri boyunca sürecek kampanyada e-ticaret platformu, müşterilerine binlerce marka ve yüz binlerce üründe indirim​ fırsatları sunduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, uygun fiyatlı birçok ürün çeşidinin olduğu Mega Eylül kampanyasında, giyimde, ayakkabıda, aksesuarda, kozmetikte, elektronikte ve ev eşyasında indirimler e-ticaret platformunun müşterilerini bekliyor. Kampanyaya platformun mobil uygulamasından veya trendyol.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...