Tgrt Haber

SPK onayladı, halka arz olacak şirketler tek tek duyurdu! İşte Hat-San, Reeder Teknoloji ve Adra GYO talep toplama bilgileri

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: TGRT Haber
08 Eylül 2023 09:20 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 09:37
SPK onayladı, halka arz olacak şirketler tek tek duyurdu! İşte Hat-San, Reeder Teknoloji ve Adra GYO talep toplama bilgileri

Borsa İstanbul’da halka arz rüzgarı devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 3 şirkete daha halka arz onayı verdi. Hat-San Gemi İnşaa, Reeder Teknoloji ve Adra GYO halka arz olacak.

Halka arz​ takvimine yeni şirketler eklendi. Borsa İstanbul’da halka arz rüzgarı eserken Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)​ yeni halka arz olacak şirketleri duyurdu. Haftalık bültenini yayımlayan SPK, Hat-San Gemi İnşaa, Reeder Teknoloji ve Adra GYO’nun halka arz sürecinin onaylandığını duyurdu.

İŞTE 3 ŞİRKETİN HİSSE FİYATLARI

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 22,60 liradan, Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 9,30 liradan ve Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 22,66 liradan ilk halka arzını onayladı.

REEDER TEKNOLOJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Reeder Teknoloji, 13-14,15 Eylül tarihlerinde talep toplayacak. Türkiye’de cep telefonu montajı yapan Reeder Teknoloji Ticaret AŞ,780 milyon olan sermayesini 950 milyona çıkartıp 170 milyon adet hisseyi ve 45 milyon adet ortak satışını 9.30 TL’den halka arz edecek.  Halka arz 215.000.000 lot veriyor.

ADRA GAYRİMENKULDE DAĞITIM EŞİT Mİ ORANSAL MI? 

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (ADGYO) #ADGYO borsa koduyla talep toplayacak. 22,66 TL'den halka arz edecek olan şirket, 73.700.000 lotunu eşit dağıtacak. Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin liderliğini yürüteceği bu sürecin ardından, ADGYO Borsa İstanbul'da "Yıldız Pazar"da işlem görecek. Halka arzın büyüklüğü ise 1.600.000 TL olarak kaydedildi.

HAT-SAN GEMİ KAÇ LOT?

Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat San. ve Tic. A.Ş 44.330.000 lotunu eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edecek olan şirketin, bu süreçte konsorsiyum liderliğini İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yönetecek. 22,60 TL'den hisselerini halka arz edecek olan şirket Borsa İstanbul'da "Yıldız Pazar"da işlem görecek. Şirketin halka arz büyüklüğü 1 milyar TL olarak kaydedildi.

SPK onayladı, halka arz olacak şirketler tek tek duyurdu! İşte Hat-San, Reeder Teknoloji ve Adra GYO talep toplama bilgileri

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...