Tgrt Haber

Standard Chartered: Kripto kışı sona erdi, rekor kıracak

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
10 Temmuz 2023 14:51 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 14:58
Standard Chartered: Kripto kışı sona erdi, rekor kıracak

Kripto para piyasaları son dönemlerin en dalgalı seyrini yaşıyor. Geçtiğimiz hafta 13 ayın en yüksek seviyesine çıkan Bitcoin 30 bin doların üzerindeki seyrine devam ediyor. Dev banka Standard Chartered, Bitcoin fiyatının 2024 yılı sonuna kadar 120 bin dolara çıkabileceğini öngördü.

Bitcoin​ fiyatları kritik seviyelerin üzerindeki hareketlerine devam ediyor. İngiltere'nin önde gelen bankalarından Standard Chartered ise Bitcoin’e yönelik tahminini açıkladı. 

YUKARI YÖNLÜ HAREKETLER YILSONUNA KADAR DEVAM EDECEK

İngiltere'nin önde gelen bankalarından Standard Chartered bugün yayınladığı raporda, "kripto kışı" olarak adlandırılan dönemin sona erdiğini savundu ve en çok işlem gören kriptopara olan Bitcoin'de fiyatı yukarı yönlü hareketinin gelecek yılın sonuna kadar devam ettireceğini öngördü.

Standard Chartered: Kripto kışı sona erdi, rekor kıracak

120 BİN DOLAR KADAR ÇIKABİLİR

Bitcoin fiyatının bu yıl 50 bin dolara ve gelecek yılın sonuna kadar 120 bin dolara çıkabileceğini savunan Standard Chartered, yükselen fiyatın Bitcoin madencilerin daha fazla arza cesaretlendirebileceğini de vurguladı. Standard Chartered Nisan ayında yayınladığı raporda Bitcoin fiyatının 2024 sonunda 100 bin dolar olacağını öngörmüştü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...