Tgrt Haber

Araba almak şart oldu! Taksi ücretlerine büyük zam: Yarı yarıya arttı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Haziran 2023 17:25 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 17:33
Araba almak şart oldu! Taksi ücretlerine büyük zam: Yarı yarıya arttı

Artan benzin fiyatlarının ardından ulaşımda zam haberleri gelmeye başladı. Zamlardan ilk nasibini alan taksi ücretleri oldu...

Dolar kurundaki yükseliş ve Brentpetrol​ fiyatlarındaki ani değişimler benzin​ ve motorine zam olarak yansıdı. Akaryakıta yapılan en son zamlarla birlikte benzin 24 TL'ye dayanırken motorin​ ise 22 TL'yi geçmiş durumda... Hal böyle olunca vatandaşların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından biri olan taksiye de zam geldi.

KİLOMETRE ÜCRETİ 12 LİRAYA YÜKSELDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, Bursa’da geçtiğimiz yıl 25 lira olan taksi ücretlerin yüzde 50 zamla birlikte 37 liraya yükseldi. geldi. Yeni zamlı fiyatla kilometre ücreti 9 liradan 12 liraya, açılış fiyatı ise 10 liradan 13 liraya yükseldi.

Zam haberini Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası duyurdu. Yapılan açıklamada taksilerdeki yeni ücret tarifesi de paylaşıldı.

Araba almak şart oldu! Taksi ücretlerine büyük zam: Yarı yarıya arttı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Birbey15 Haziran 2023 20:05

Asgari ucret 20 bin olmasi lazim hersey pahalandi heleki kirada olanlar göç edecek bu gidişle agustosta gelen zamlari düşünmek bile istemiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...