Tgrt Haber

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: Türkşeker’e 115 sürekli işçi alınacak

Editör: İmran Baran / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 04 Kasım 2023 11:50
Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: Türkşeker’e 115 sürekli işçi alınacak

İş arayanlara sevindirici haber Tarım ve Orman Bakanı’ndan geldi. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (Türkşeker) fabrikalarında istihdam edilmek üzere 115 sürekli işçi alımı yapılacak.

Kurum ve kuruluşlar hem bünyelerindeki kadro açıklarını kapatmak hem de istihdam çalışmalarına destek olmak için sıklıkla personel alımı​ ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir duyuru da Tarım ve Orman Bakanı​ İbrahim Yumaklı’dan geldi. Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesinde istihdam etmek üzere 115 sürekli işçi​ alacak.

Bakan Yumaklı, personel alımını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Yumaklı işçi alımını "Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız köklü kuruluşumuzun gücüne güç katacak. Hayırlı, uğurlu olsun" sözleriyle aktardı.

Tarım ve Orman Bakanı duyurdu: Türkşeker’e 115 sürekli işçi alınacak

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALINACAK?

Bakan Yumaklı'nın paylaştığı tabloya göre, fabrikaya 22 mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 19 makine teknisyeni, 19 metal teknolojisi teknisyeni, 18 elektrik teknisyeni, 14 makine bakım onarım teknisyeni, 4 montaj-kaynak işçisi, 4 torna freze ve CNC işçisi, 3 endüstriyel otomasyon teknisyeni, 3 döküm teknisyeni, 3 atölye işçisi, 2 kalite kontrol işçisi, 2 vinç operatörü, 1 talaşlı imalat teknikeri ve 1 talaşlı imalat teknisyeni alınacak.

4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilecek sürekli işçi alımına ilişkin şartlar, 6 Kasım tarihindeTürkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinde yayımlanacak. Başvurular da yine İŞKUR internet sitesi üzerinden 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...