Tgrt Haber

Taşeron işçi maaşlarına zam müjdesi

16 Şubat 2016 17:25
Taşeron işçi maaşlarına zam müjdesi

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, taşeron işçilerin maaşlarına zam yapılacağı müjdesini verdi.

Kargı, belediye kültür sitesinde taşören işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Taşören işçilerin hak ettikleri ücreti alabilmesi için çalışma yaptıklarını belirten Kargı, şöyle konuştu:

"Çalışma arkadaşlarımızın özlük haklarının korunması, mesai şartlarının en iyi düzeye çıkarılması için bütçemiz dahilinde yaptığımız düzenlemeler sonucunda şirket çalışanlarımızın maaşlarında asgari ücret + yüzde 30’a varan iyileştirme gerçekleştirdik. Yeni düzenlemeyle çalışan personelimizin en düşük maaşı bin 429 lira olurken çalışanlarımızın eğitim durumu, sertifikaları, çocuk sayısı, çalıştığı birim gibi veriler de göz önünde bulundurularak yapılan eklemelerle maaş üst sınırı bin 692 liraya yükseltilmiştir."

Her zaman çalışanların yanında olduğunu kaydeden Kargı, "İmkanlarımız dahilinde yaptığımız iyileştirmenin sektör geneline bakıldığında oldukça önemli rakamlar olmasının mutluluğunu yaşıyor, personelimiz için hayırlı olması temennisiyle tüm çalışma arkadaşlarıma emeklerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...