Tgrt Haber
BIST
9774.49
%0.17
(16.35)
Dolar
34.0849
%0.01
(₺0.00)
Euro
38.0327
%0.25
(₺0.09)
Sterlin
45.2768
%0.29
(₺0.13)
Altın
2871.036
%0.23
(₺6.73)
Bitcoin
$60529
%0.31
Ethereum
$2344.5
%0.49
AVAX
23.88
%1.1
 - Kalıcı ateşkes vurgusu dikkat çekti
11 saat 46 dakika önce

Son dakika | Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail ile ticaret açıklaması! Kalıcı ateşkes vurgusu dikkat çekti

Ticaret Bakanlığı, İsrail'e yönelik 2 Mayıs 2024 tarihinde alınan ihracat ve ithalat işlemlerini tüm ürünleri kapsayacak şekilde durduklarını yeniden hatırlattı. Açıklamada, "İsrail için gümrük sistemi kapalıdır" ifadeleri kullanıldı.
Ekonomi - Ekonomi
12 saat 24 dakika önce

Her fırsatta söylüyor! İşte Mert Başaran'ın merak edilen 2006 model otomobili

Ev, arsa ve altın piyasaları üzerine yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken Mert Başaran'ın her fırsatta bahsettiği 2006 model aracıyla görüntülendi. Başaran, otomobiline 'eski' diyenlere ise" 2 milyonluk araba alacağıma ev ya da altın alırım" ifadeleriyle cevap verdi.
Ekonomi - Ekonomi
14 saat 11 dakika önce

Bakan Bolat'tan otomotiv sektörüne ilişkin açıklama: 2. elde ciddi düşüşler oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv sektöründeki fiyat dengesizliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat, ''Aldığımız tedbirlerle otomotiv ve emlak piyasasında özellikle 2. el satışlarda ciddi düşüşler oldu." dedi. İşte açıklamalardan detaylar...
 - İşte güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları
14 saat 47 dakika önce

Akaryakıt fiyatları petrolü izliyor! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında tabela değişti

FED faiz kararı öncesinde küresel piyasalarda brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik sürüyor. Akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibi tarafından yakından takip ediliyor. Petrolde indirim söylentileri akaryakıt ve benzin fiyatlarına yansıyacağı beklentisi oluştu. Akaryakıt fiyatlarında tabela değişti. İşte güncel akaryakıt ve benzin fiyatları...
 - İşte banka banka mevduat faizi oranları
15 saat 26 dakika önce

Faiz kararı öncesi mevduat faizleri değişti! İşte banka banka mevduat faizi oranları

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi yatırımcıları ilgilendiren gelişme yaşandı. Faiz kararı öncesi mevduat faizlerine güncelleme geldi. Bankalar kısa vadeli mevduat faizlerinde oranları korudu, kısa vadeli mevduata uyguladığı oranlar ise yüzde 55'e yaklaştı. Mevduat faizlerinde son durum ve banka banka oranlar merak edildi. İşte detaylar...
 - Türkiye 10 yıllık imzayı attı
16 saat 3 dakika önce

Fiyatları düşürecek dev anlaşma! BOTAŞ ile TotalEnergies arasında 10 yıllık LNG imzası atıldı

Türkiye, doğalgaz ve akaryakıt fiyatlarını ucuzlatma hedefi kapsamında dev anlaşmaya imza attı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve TotalEnergies arasında uzun vadeli sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) anlaşması yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, anlaşmanın detaylarına ilişkin bilgi verdi.
 - Gözler ABD'den gelecek haberde
17 saat 53 dakika önce

Dolar kuru kritik Fed kararı öncesi tırmandı! 18 Eylül döviz kurları ve dolar, euro, sterlin fiyatı

Dolar kuru açısından belirleyici olacak Fed kararı öncesi piyasada heyecanlı bir bekleyiş hakim. Önceki gün 33.80'a kadar gerileyen dolar fiyatı dünkü toparlanma ile yine 34. liranın üstüne çıktı. Peki bugün durum nedir. İşte 18 Eylül döviz kurları ve dolar euro, sterlin fiyatı...
 - Piyasalar için kritik gün!
18 saat 28 dakika önce

FED faiz kararı öncesi altında rekor! İşte 18 Eylül 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı faiz kararına kilitlendi. FED'in faiz indirimine gideceği beklentileriyle altın bu hafta rekora doymadı. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 18 Eylül 2024 altın fiyatları...
Ekonomi - Ekonomi
18 saat 30 dakika önce

Fed bugün faiz kararını açıklayacak! 4 yıl sonra indirim bekleniyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı faiz kararına odaklandı. En son pandemi döneminde indirime giden Fed'in, bugün de faiz indirimi sürecine başlaması bekleniyor. 
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 6 dakika önce

Bir zamanlar her mutfağın vazgeçilmeziydi! Ünlü marka iflas açıklıyor

Küresel ekonomik kriz finansmanda zorlanan birçok firmayı iflas kararı almaya sürüklüyor. Bu firmalardan biri de bir dönem ürünleriyle her mutfağa giren "tupperware" oldu.
Ekonomi - Ekonomi
18 Eylül 2024 - 00:20

Vatandaş balığa doyacak: Akdeniz’de sezon bereketli başladı!

Akdeniz'e 'Vira Bismillah' diyerek açılan balıkçılar sezona bereketli başladı. Avlanan balıklar, teknelerdeki tayfalar tarafından cins ve boylarına göre ayrıldıktan sonra yıkanıp, buzlanarak kıyıda bekleyen araçlara teslim edilerek piyasaya gönderildi.
 - Gram altında 3500 TL için tarih verildi
17 Eylül 2024 - 17:18

Gram altında 3500 TL için tarih verildi! Altın borcu olanlar acele etsin

Altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, finans analisti İslam Memiş' ten yatırımcıyı heyecanlandıran açıklama geldi. Son haftalarda rekordan rekora koşan altın hakkında konuşan deneyimli uzman altın borcu olanların beklememesi gerektiğini ifade etti. Gram altın fiyatı 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi.
Otomobil - Otomobil
17 Eylül 2024 - 16:47

BYD ile Mercedes-Benz arasında kritik anlaşma: Lüks otomobil üreticisi Denza artık BYD'ye geçti

Almanya devi Mercedes-Benz ile Türkiye'de yatırım planı yapan BYD arasında kritik anlaşma yapıldı. Çinli otomobil devi BYD 13 yıllık ortaklığa dahil olan lüks otomobil markası Denza'nın payını tamamen aldı. İşte detaylar...
Ekonomi - Ekonomi
17 Eylül 2024 - 15:38

Hong Kong yeni sermaye havuzları arıyor! Zengin Orta Doğulu yatırımcılara göz kırpıyor

Hong Kong, servet avcılığı kapsamında Ortadoğu'nun ultra zengin ailelerine göz kırpıyor. Hong Kong, servet yönetimi merkezi statüsünü güçlendirmek için yeni sermaye havuzları ararken zengin Orta Doğulu yatırımcılara odaklandı. Geçtiğimiz hafta, kraliyet aileleri tarafından kurulan Abu Dabi ve Suudi Arabistan'ın en büyük iki hayır kurumunun yöneticileri, Hong Kong Jokey Kulübü Yardım Kuruluşları Vakfı tarafından düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptılar.
 - Kapalıçarşı'da ibreler yeşile döndü
17 Eylül 2024 - 15:30

Çeyrek altın fiyatı 5 bin TL olacak mı? Altının merkezi Kapalıçarşı'da ibreler yeşile döndü

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından sorgulanıyor. Kapalıçarşı'da güncel altın alım ve satım fiyatları merak ediliyor. 2 bin 400 tane kuyumcu dükkanı bulunan Kapalıçarşı bu günlerde sakin. Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirme kararı, bunun yanında Fed'den gelecek faiz indirim kararı gibi beklentiler altını yükseltti. Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün nasıl, çeyrek altın 5 bin TL olacak mı, gram altın ne kadar olacak? gibi soruların cevabı haberimizde.
 - Kilosu 200 TL
17 Eylül 2024 - 15:04

Dünyada süper meyve olarak biliniyor! İlk aronya hasadı yapıldı, kilosu 200 TL

Dünyada 'süper meyve' olarak bilinen Kırıkkale'de ilk kez yetiştirilen aronyanın hasadı yapıldı. Kilosunun 200 TL olduğu belirtilen meyvenim faydaları saymakla bitmiyor. Çiftçilik yapan Haydar Gümüşbaş aronya meyvesinin Türkiye'ye yayılması için çalışma başlattıklarını söyledi.
 - Sıfır faizli evlilik kredisinde son dakika!
17 Eylül 2024 - 14:32

Sıfır faizli evlilik kredisinde son dakika! Uygulama kapsamında değişiklik

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu projesinin kapsamı hakkında son dakika açıklaması geldi.
Ekonomi - Ekonomi
17 Eylül 2024 - 14:12

Açlık ve yoksulluk sınırı rakamları belli oldu! İşte dört kişilik memur ailesinin açlık sınırı

BES-AR açlık ve yoksulluk sınırı tutarını duyurdu. Büro Emekçileri Sendikası Araştırma Merkezi'ne göre dört kişilik memur ailesinin açlık sınırını hesaplandı. 2024 yılında asgari ücret açlık sınırının altında kaldı. Sağlıklı beslenmenin maliyeti ise günlük 890 lirayı geçti.
 - 3 ay içinde bunu yapan daha fazla maaş alacak
17 Eylül 2024 - 12:48

Emeklilikte avantaj kapısı! 3 ay içinde bunu yapan yüzde 37 daha fazla emekli maaşı alacak

Emekli maaşı hesaplama sistemi değişiyor. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, emeklilik dilekçesi verecekleri uyardı. Karakaş, beklenen enflasyon verileri çerçevesinde yapılan hesaplama ile hangi tarihte emekli olmanın daha avantajlı olduğunu açıkladı. 2024 ve 2025 yıllarının kıyaslamasını yapan uzman 3 ay içinde emeklilik dilekçesi verenlerin 2025 yılına oranla yüzde 31 ile yüzde 37 arasında daha fazla maaş alacak. İşte avantajlı emekli olmanın yolları
 - Telefon faturaları cep yakıyor!
17 Eylül 2024 - 12:08

Telefon faturası cep yakıyor! Vatandaşlar isyanda: Cep telefonu tarifelerine yüzde 400 zam!

Cep telefonu faturalarına gelen yüzde 300-400 oranına yakın fiyat artışları vatandaşları kara kara düşündürüyor. Operatör firmalarının tarifelere yaptığı fahiş zamlar vatandaşı isyan ettirdi. 265 TL’lik fatura gelen zamlarla binli rakamlara ulaşıyor...
Sona Git