Tgrt Haber

TESK'ten ÖTV indirimi değerlendirmesi: Akaryakıtı da kapsamalı

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: TGRT Haber
25 Nisan 2023 11:25 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 11:29
TESK'ten ÖTV indirimi değerlendirmesi: Akaryakıtı da kapsamalı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ticari taşımacılık yapan esnafın kullandığı araçlara getirilen ÖTV muafiyetini değerlendirerek akaryakıt fiyatlarına da benzer bir uygulama yapılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ tarafından duyurulan ticari taşımacılık yapan esnafın kullandığı araçlara yönelik ÖTV muafiyetine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AKARYAKITI DA KAPSAMALI

Palandöken, "Aynı müjdeyi ticari araçlar için talep ettiğimiz akaryakıt için de bekliyoruz. Öte yandan basit usulden yararlanma hadlerinin yeniden düzenlenmesi ve bu uygulamaya 13 büyük şehirdeki pazarcı esnafının da dahil edilmesi olumlu bir gelişme olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...