Tgrt Haber

THY'nin en pahalı bileti oldu: Tam 137 bin TL! Kurban bayramı tatili için biletler tavan yaptı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Haziran 2024 16:39 - Güncelleme : 04 Haziran 2024 16:49
THY'nin en pahalı bileti oldu: Tam 137 bin TL! Kurban bayramı tatili için biletler tavan yaptı

Kurban bayramına sayılı günler kala uçak ve otobüs biletleri günler öncesinden tükenirken, İstanbul-Los Angeles biletinin fiyatı dudak uçuklattı.

Kurban bayramı​ yaklaşırken vatandaşlar da tatil için biletleri günler öncesinden tüketti. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine ek seferler konulsa da bu da çözüm olamadı. Bilet fiyatları​ tavan yaptı. 

 Artan talep nedeniyle otobüs​ ve uçak​ firmaları ek seferler koyarken, Türk Hava Yolları​'nın arife günü satışa çıkardığı iç hat biletleri tükendi. Türk Hava Yolları'nın Tatil bölgelerine ve yurt dışı uçuşlarında uyguladığı bilet fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

THY'nin en pahalı bileti oldu: Tam 137 bin TL! Kurban bayramı tatili için biletler tavan yaptı - 1. Resim

EN PAHALI BİLET 

Kurban Bayramı nedeniyle artan talebi fırsata çeviren Türk Hava Yolları yaptığı İstanbul - Los Angeles uçuşlarında bilet fiyatları dikkat çekici rakamlara ulaştı. Bilet fiyatları 16 - 20 Haziran'da gidiş dönüş 245 bin TL'ye kadar çıktı. Bu bilet fiyatı, THY'nin bir direkt seferdeki en pahalı gidiş dönüş bileti oldu. Türk Hava Yolları'nın iç hat business bileti ise 8 bin 500 liradan satışa çıkarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...