Tgrt Haber

Tiryakilerin keyfi kaçacak! Sigaraya dev zam 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 Kasım 2023 18:53 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 19:10
Tiryakilerin keyfi kaçacak! Sigaraya dev zam 

Sigaraya gelen peş peşe zamların ardı arkası kesilmiyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Böylece en ucuz sigara 50 lira oldu. İşte zam gelen sigaralar... 

Genel seçimlerin ardından sigaraya gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Yeni güncelleme ile birlikte pakete yüzde 10 civarında zam geldi.

Yeni zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği​ Başkanı Erol Dündar​, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

Sosyal medya hesabından zam gelen grubun yeni sigara​ fiyatlarını paylaşan Dündar, "Hayırlı olsun sigaraya bir zam geldi" dedi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş da sigaraya gelen zammı doğruladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Aybaş, "Sigara gruplarına 5 TL zam geldi memlekete hayırlı olsun" dedi. 

İŞTE ZAMLI YENİ FİYATLAR

WNSTN Slender: 53 TL
WNSTN Dark Blue & Deep Blue: 53 TL
WNSTN: 54 TL
WNSTN Slims: 55 TL 
WNSTN Xsence: 57

CML Slender: 50 TL
CML Deep Blue: 50 TL
CML Black & White: 52 TL 
CML Yellow & Brown: 53 TL

MNT CRLO Slender: 50 TL
MNT CRLO: 50 TL

LD Slims: 50 TL 
LD: 50 TL

CML Yellow 100 gram: 100 TL

EKİM AYINDA DA 5 TL ZAM GELMİŞTİ 

Öte yandan geçtiğimiz ay da aynı sigara grubuna 5 TL'lik zam gelmişti. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...