Tgrt Haber

Tiryakilerin keyfi kaçacak! Sigaraya zam geldi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
03 Nisan 2024 20:25 - Güncelleme : 03 Nisan 2024 20:26
Tiryakilerin keyfi kaçacak! Sigaraya zam geldi 

Sigara tiryakilerinin keyfini kaçıracak bir haber geldi. Yerel seçimlerin ardından gelmesi beklenen sigara zammı duyruldu. Türkiye TEKEL Bayileri Plartformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya zam geldiğini duyurdu. 

Türkiye​ TEKEL Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'de sigara​ fiyatlarına 9 TL tutarında zam​ yapıldığını söyledi.

Aybaş, bu zammın "memlekete hayırlı olsun" şeklindeki ifadesiyle, sigara fiyatlarındaki artışın devam edeceğine işaret etti. Aybaş zammın hangi sigara grubuna geldiğini ise açıklamadı. 

SEÇİMDEN ÖNCE DUYURMUŞTU!

Seçimden önce sigaraya 10 TL'lik bir zammın gelmesini beklediğini söyleyen Aybaş, bu fiyat​ güncellemesinin 1-10 Nisan tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu. 

Tiryakilerin keyfi kaçacak! Sigaraya zam geldi  - 1. Resim

Aybaş paylaşımında "Fısıltı 10 TL zam! Sigara zammı konuşuluyor, firmalar sigara satışında ürün kısıtlamasına başladılar" ifadelerine yer vermişti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...