Tgrt Haber

Tofaş şalter indiriyor! Üretime ara veren kuruluştan açıklama geldi

06 Temmuz 2023 12:38 - Güncelleme : 06 Temmuz 2023 12:43
Tofaş şalter indiriyor! Üretime ara veren kuruluştan açıklama geldi

Türkiye’nin en eski kuruluşlarından olan otomobil markası Tofaş, üretimine 24 gün ara vereceğini duyurdu. Yaklaşık 7 bin işçinin çalıştığı otomotiv devi 7 Ağustos'ta şartel indirecek.

Otomotiv devi Tofaş​ Otomobil A.Ş., Bursa​'daki fabrikasında planlı izin​ kullanımı, üretim​ hatlarında yapılacak planlı bakım​ ve yatırım çalışmaları sebebiyle 24 gün üretime ara vereceğini ilan etti. 

Yapılan açıklamada, şu cümlelere yer verildi:

SADECE NÖBETÇİ PERSONEL OLACAK

"Şirketimiz Bursa fabrikasında 07 Ağustos 2023 - 30 Ağustos 2023 tarihleri arasında planlı izin kullanımı, üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir. Bahse konu dönemde çalışanlarımız yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Tofaş şalter indiriyor! Üretime ara veren kuruluştan açıklama geldi

2022’DE DE BENZER BİR KARAR ALDI

Ünlü marka Aralık 2022’de de envanter sayımı ve bakım nedenleriyle Bursa fabrikasında 2-15 Ocak arasında üretime ara vermişti. 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...