Tgrt Haber

Togg İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı, büyük beğeni topladı

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
06 Aralık 2022 15:47 - Güncelleme : 06 Aralık 2022 16:05
Togg İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı, büyük beğeni topladı

Yerli otomobil Togg'un SUV modeli, İstanbul Havalimanı'nda yerli ve yabancı yolcuların beğenisine sunuldu. Bir ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda sergilenecek Togg, yolculardan büyük ilgi gördü.

Türkiye'nin vizyon projelerindenyerli otomobilTogg​, İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı. Şubat ayında ön siparişlerinin alınmaya başlanacağı elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV​, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Arındırılmış salonda sergilendi. Bugün itibariyle yerli ve yabancı yolcuların beğenisine sunulan otomobil büyük beğeni topladı. Otomobil bir ay boyunca İstanbul Havalimanı'nda sergileneceği öğrenildi.

Togg İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı, büyük beğeni topladı

Birçok yerli ve yabancı yolcu Togg’un SUV modeli ile fotoğraf çektirirken vatandaşlar en çok fiyatını merak etti. Pasaport kontrol noktasından geçen yolcular Togg’u görünce bir süre inceledi. Bazı vatandaşların ise cep telefonlarıyla Togg’un fotoğraflarını çektikleri görüldü.

'DAHA ÖNCE BÖYLE BİR MODEL GÖRMEDİM'

İstanbul’a gezmeye gelen Tunuslu Muhammed Mahjoub, “Araba çok güzel, çok şaşırdım. Arabanın dış dizaynını çok beğendim çok çekici. Dışarıdan içeriye girdiğimde arabanın yanına geldim. Çok ünlü bir arabaya benziyor” diye konuştu. Mahjoub, “ Çok özel bir araç çok beğendim. Kapılar inanılmaz güzel, Daha önce böyle bir model görmedim. Mükkemmel” dedi.

Togg İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı, büyük beğeni topladı

'ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ'

Daha önce Tesla kullandığını söyleyen gurbetçi Muharrem Uğurlu, “Ben elektrikli arabayı 4 -5 senedir kullanıyorum. Hem de her çeşidini kullanıyorum. X modelini kullandım. S modelini kullandım. Şu anda da Y modeli var. Hepsini kullandım oğlum ile beraber. Hastasıyız elektrikli arabanın. Tesla’da gözümüzü açtık. Devamlı onu kullandık. Şu anda Türkiye’ de iki tane aldık. Togg’u da bekliyoruz tabi. Arabayı gördük, şöyle baktığın zaman çok güzel çok şık. Tabii oturmak lazım kullanmak lazım. Tasarım olarak çok şık. Çok beğendik tabii. Almayı da düşünürüz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...