Tgrt Haber

Dolandırıcılar bu kez TOGG'a sardı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 May 2023 19:20 - Güncelleme : 11 May 2023 20:30
Dolandırıcılar bu kez TOGG'a sardı

Dolandırıcılar, yerli gururumuz TOGG üzerinden vatandaşları dolandırmaya çalışıyor. TOGG'dan yapılan açıklamada, sosyal medyada dolanan 'Hisselere yatırım yapın' ifadelerinin gerçeği yansıtmadığı aktarıldı.

Yerli ve milli gururumuz TOGG​, henüz piyasaya sürülmeden önce dolandırıcılar ortaya çıkmış vatandaşlarımızın milli duygularını kullanarak çeşitli yöntemler kullanmaya başlamışlardı. O dolandırıcılık​ yöntemlerinde en öne çıkanı ise TOGG hisse senedi yatırımıydı.

TOGG yine bu dolandırıcılık yöntemi ile karşı karşıya. Teslimatları başlayan ve yollarda görmeye başladığımız yerli elektrikli otomobil markası, ''hisse senedi yatırımı'' ve ''Togg'a ulaşma vaadi'' dolandırıcılarıyla mücadele ediyor.

"RESMİ KAYNAKLAR DIŞINA İTİBAR ETMEYİN"

Sipariş döneminde de dolandırıcılık yöntemlerine karşı açıklamalar yapan Togg, Twitter hesabı üzerinden 'dolandırıcılara itibar etmeyin' mesajı yayınladı.

Açıklamada, ''Togg hissesi satın alın, Togg hisselerine yatırım yapın, Togg yatırım için platform açıyor, Togg kazanma şansı yakalayın' başlıklarıyla gerçeği yansıtmayan ve kamuoyunu yanıltıcı ilanlar çeşitli sosyal medya kanallarında paylaşılmaktadır. Bu tür paylaşımlar dolandırıcılık amaçlı olup kullanıcılarımızın resmi kanallarımız dışındaki paylaşımlara itibar etmemelerini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...