Tgrt Haber

TOKİ'den ev çıkanlar dikkat! Proje durumları e-Devlet'ten sorgulanacak

Editör: Sevde Nur Demir / Kaynak: tgrthaber.com.tr
20 Haziran 2024 14:54 - Güncelleme : 20 Haziran 2024 14:56
TOKİ'den ev çıkanlar dikkat! Proje durumları e-Devlet'ten sorgulanacak

TOKİ kuralarına katılan ve konut sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar projelerdeki ilerleme durumunu e-Devlet üzerinden sorgulayabilir.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi TOKİkonut​ projelerini sorgulama işlemleri için sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. 

E-DEVLET​ ÜZERİNDEN TAKİP EDİLECEK

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yurdun dört bir yanında konut projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, TOKİ'ye başvuruda bulunan, kura sonuçları açıklanan ya da kurada çıkan konutların ilerleme durumlarına ilişkin duyuru yayımladı.

X hesabı üzerinde yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen konut kampanyalarına başvuran vatandaşlarımız; kura sonuçlarını ve proje​ durumlarını e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulayabilirler.

Vatandaşlar e-Devlet üzerinden gerçekleştirilen sorgulamada 2022 yılında kurası çekilen 250 bin konuta ilişkin projelerin ilerleme seviyeleri ve diğer pek çok TOKİ projelerinin ilerleme seviyesi görebiliyor.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...