Tgrt Haber

TOKİ'nin yüzde 22'lik indirim kampanyasında son gün bugün!

19 Nisan 2022 09:41 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 09:53
TOKİ'nin yüzde 22'lik indirim kampanyasında son gün bugün!

TOKİ’nin konut ve iş yeri sahiplerine yönelik başlattığı yüzde 22’lik indirim kampanyasında sona gelinde. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25’ini ödemek isteyenlerde mevcut indirimden faydalanabilecek. İşte bugün sona erecek olan indirim kampanyasının detayları…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), her yıl gerçekleştirdiği indirim kampanyasında sona gelindi.

TOKİ, borcunu erken kapatmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik, ödemeleri devam eden gayrimenkuller için 22 Mart’ta başlattığı yüzde 22’lik indirim kampanyası bugün sona eriyor.

Kampanyadan, taksitleri en geç 2020 sonu itibarıyla başlayan konut ve iş yeri sahipleri yaralanabilecek. Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalanlar kampanyaya dahil olmayacak.

BORCUNUN TAMAMINI KAPATANA İNDİRİM

İndirim kampanyasından, bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da yararlanabiliyor. Buna göre, borcun tamamını kapatamayacaklar, borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabiliyor.

KONUT KREDİSİ İMKANI

Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek. Kampanyaya başvurular bugün sona erecek.

ERDOĞAN YENİ MÜJDELER AÇIKLAYACAK

Öte yandan partisinin MYK gündemine ilişkin konuşmasında haziran ayına dikkat çekere Cuhmurbaşkanı Erdoğan'ın çeşitli müjdeler açıklayacağını söyledi. Çelik, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız 81 ili kapsayan bir TOKİ sosyal konut projesi üzerine çalışıyor. İnşallah Cumhurbaşkanımız haziran ayında çeşitli müjdelerle açıklayacak" ifadelerini kullanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...