Tgrt Haber

Türk lezzeti İspanya'da yayılıyor: 10 restoran birden açtılar!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Aralık 2023 10:35 - Güncelleme : 13 Aralık 2023 10:47
Türk lezzeti İspanya'da yayılıyor: 10 restoran birden açtılar!

Türk restoran zinciri Tavuk Dünyası, Gagawa markasıyla Avrupa’daki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Şirket, Barcelona'da açtığı restoranla İspanya'daki şube sayısını 10’a yükseltti.

Türkiye'nin önde gelen restoran zincirlerinden Tavuk Dünyası, Avrupa’da rağbet görmeye devam ediyor. Şirket "Gagawa" ismiyle İspanya​ genelindeki 10. şubesini Katalonya Bölgesi'nin en büyük şehri Barcelona’da açtı.

‘Fast casual’ konseptinin Türkiye’deki öncülerinden olan Tavuk Dünyası, bu alandaki tecrübesini yurt dışına aktarmaya devam ediyor. İspanya’daki ilk restoranını Ekim 2022’de başkent Madrid’de açan marka, 2023’ün ilk yarısında Madrid’deki restoran sayısını 4’e yükseltmişti.

Gagawa, yılın ikinci yarısında Sevilla, Malaga, Coruna, Murcie ve Oveido gibi ülkenin gözde şehirlerinde açtığı yeni restoranlarına Barcelona​ şubesini de ekledi. 

"İSPANYOLLARLA GÜÇLÜ BAĞ KURDUK"

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, geçtiğimiz yıl başlattıkları Avrupa​ yolculuğuna ivme kazandırdıklarını belirtti.

Mumcu, “Tüketici araştırmalarımızın ve fizibilite çalışmalarımızın isabetli sonuçlar verdiğini görme imkânı bulduğumuz bu süreçte, damak tatlarımızın büyük benzerlik taşıdığı İspanya halkıyla güçlü bir bağ kurmayı başardık. Başkent Madrid​ dahil olmak üzere 7 şehirde toplam 10 restoranda misafirlerimizle buluşuyoruz. Globalleşme stratejimiz kapsamında çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...