Tgrt Haber

Türkiye’de İş Dünyası’nın kapak konuğu Abdullah Kiğılı: Beni hiç kimse böyle anlatmamıştı

14 Eylül 2023 16:24 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 16:44

Hazır giyim sektörünün duayen ismi iş insanı Abdullah Kiğılı, "Türkiye'de İş Dünyası" dergisinin 22’inci sayısına konuk oldu. Dergiyi incelerken duygusal anlar yaşadığını belirten Kiğılı, “Kimse beni böyle anlatmamıştı” diyerek İhlas Medya yöneticileri ve Türkiye İş Dünyası Dergisi ekibine teşekkür etti.

"Türkiye'de İş Dünyası" dergisinin 22’inci sayısı okuyucuyla buluştu. Kapak konuğu ise hazır giyim sektörünün duayeni, iş dünyasının yol göstericisi, Türkiye’deki erkek giyimin kilometre taşı Abdullah Kiğılı oldu. 

Türkiye’de İş Dünyası dergisinin lansmanı, Kiğılı’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Sultanhamamda başlayıp erkek giyimde ismini altın harflerle yazdıran Abdullah Kiğılı’nın tekstilci kimliğinin dışında iş dünyasının ağabeyi olma serüveni de dergide yer aldı. Kiğılı, dergiyi incelerken duygusal anlar yaşadı. Derginin her satırını okuduğunu ve belge niteliğinde iş yapıldığını belirten iş insanı Kiğılı “Beni hiç kimse böyle anlatmamıştı” dedi.

“TEKSTİL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ AÇIK”

TGRT Haber Ekonomi Editörü Merve Sili’nin de sorularını cevaplayan Kiğılı, tekstil​ sektörünün geleceğinin açık olduğunu belirtti. Kiğılı, “Siz bana 4 yıl evvel sorsaydınız bizim hiç yurt dışı yatırımımız yoktu. 2 yıl evvel yatırıma başladık Sırbistan'da 5, Romanya'da 6, İtalya'da 3 ve Almanya’da 2 olmak üzere 16 mağaza açtık. Bu arada 35-40’a yakın franchise verdiğimiz Türk cumhuriyetler var. Buna örnek olarak Azerbaycan’da 6 mağazamız var” dedi.

“TÜRK İNSANI HER ŞEYE LAYIK”

Abdullah Kiğılı, hem kendi markasının hem de tekstil sektörünün hedeflerini de anlattı. Kiğılı şöyle devam etti:

“Bu saatten sonra benim yapabileceğim ülkeme hizmet ve istihdam sağlamaktır. Çok para kazanmanın sevdasında değiliz. 3. kuşak geldi. Kızım ve 3 torunum çalışıyor. Çünkü Türk insanı her şeye layık. Hedefimiz ayda 2 milyar yılda da 24 milyar dolar ihracat gerçekleştirmek. Önümüz çok açık.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...