Tgrt Haber

Uçak bileti almak için fırsat kollayanlar dikkat: Bilet fiyatları 449 TL’ye kadar düştü! Sadece 2 gün devam edecek; acele edin!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
06 Nisan 2023 14:44 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 14:56
Uçak bileti almak için fırsat kollayanlar dikkat: Bilet fiyatları 449 TL’ye kadar düştü! Sadece 2 gün devam edecek; acele edin!

Uçak biletleri için kampanya açıklaması geldi. Ramazan ayında kampanyalarını artıran Türk Hava Yolları, uçak bileti fiyatlarını 449 TL’ye kadar düşürdü. İşte kampanya detayları…

Kampanyaların gerçekleşmeye devam ettiği ramazan ayında özellikle maliyetleri yüksek olan alanlarda kampanyalar artmaya başladı. Bu alanlardan biri olan uçuş biletleri, pandemiden bu yana ortaya çıkan havayolu taşımacılığı maliyeti nedeniyle, katlanmıştı. Ancak müşteri memnuniyetini öncellikli tutan Türk Hava Yolları​, uçak biletlerini düşürmek için sık sık indirimler​ gerçekleştirmeye ve müşterilerini uygun uçuşlar​ ile buluşturmaya başladı.

TGRT'nin haberine göre zaman zaman öğretmenler ve öğrenciler gibi belirli kesime yönelik indirimli kampanyalar da düzenleyen Türk Hava Yolları, bu kez herkese açık bir indirim haberi verdi. Uçak biletlerini 449 TL’ye kadar düşürmüş olan Türk Hava Yolları​, kampanyası kapsamındaki şartları açıkladı. İşte Türk Hava Yolları’nın indirimli uçak bileti kampanyası ve kampanya​ şartları…

UÇUŞLAR​ 449 TL’DEN BAŞLIYOR

Yeni kampanyasına ilişkin bir açıklama gerçekleştiren Türk Hava Yolları​, Türkiye’nin her yerine gerçekleştirilebilecek olan uçuşların biletlerini 449 TL’ye kadar düşürdüğünü duyurdu. Biletlerin 5 ila 6 Nisan tarihlerinde satın alınması halinde, uçuşların ise 1 Ekim ile 30 Kasım arasında tercih edilmesi halinde indirimden yararlanılabileceği bilgisi Türk Hava Yolları’ndan; “Kampanya 05 Nisan 2023 ve 06 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlenen ve seyahat tarihi 1 Ekim 2023 – 30 Kasım 2023 arasında olan biletler için geçerlidir” açıklaması ile geldi.

SINIFA GÖRE FİYAT DEĞİŞİYOR

Öte yandan Türk Hava Yolları​, kampanya​ detaylarını da paylaştı. Ekonomi sınıfı için geçerli bir kampanya​ başlatmış olan Türk Hava Yolları​, kampanyanın İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yön ve direkt olan tüm uçuşlarda geçerli olduğunu bildirdi. Kampanyanın Kıbrıs Ercan Havalimanı’na yapılacak uçuşları kapsamadığının altını çizen Türk Hava Yolları​, aynı şekilde kampanyanın; Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları​ codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmadığını vurguladı. Kampanya​ kapsamında sınıfa göre fiyat veren Türk Hava Yolları; EcoFly ücret sınıfında 449 TL, ExtraFly ücret sınıfında 569 TL, PrimeFly ücret sınıfında 599 TL fiyat sağlanacağını bildirdi. 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...