Tgrt Haber

Uçaklara yakıt desteği süresi uzatıldı

09 Nisan 2016 18:11
Uçaklara yakıt desteği süresi uzatıldı

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, uçaklara yakıt desteği süresinin uzatıldığını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Kültür ve Turizm  Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, dünyadan gelen tarifeli ve tarifesiz uçak seferlerine sağlanan yakıt desteğinde yeni gelişmeler olduğunu belirtti.

Bakan Ünal, "Buradan bunu ilk defa duyuruyorum. Bütün dünyadan Türkiye'ye gelen Alanya,Muğla, Antalya, İzmir ve Kütahya Zafer Havaalanı'na gelen  bütün uçaklara 6 bin dolar yakıt desteği açıkladık. İzmir ve Kütahya Zafer Havaalanına gelen 'charter' seferlerine, tarifesiz seferlerine ama Alanya,  Antalya ve Muğla'ya gelecek olan tarifeli ve tarifesiz bütün uçaklara 6 bin dolar  yakıt desteği açıklamıştık. Nisan ve mayıs ayları için buradan bu desteğin müjde  olarak sezon sonuna kadar uzatıldığını ve eylül ayına kadar bu desteğin  sürdürüleceğini de hem kamuoyuyla hemde sizlerle paylaşmak istiyorum." diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...