Tgrt Haber

Ücretsiz internet ve cep telefonu için tarih belirlendi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: A Haber
02 Ekim 2023 14:02 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 14:24
Ücretsiz internet ve cep telefonu için tarih belirlendi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gençlere ücretsiz 10 GB internet uygulaması ve vergisiz cep telefonu kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu uygulamanın başlayacağı tarihi açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı BakanıAbdulkadir Uraloğlu, gençlere ücretsiz 10 GB internet uygulaması ve vergisiz cep telefonu kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu uygulamanın başlayacağı tarihi açıkladı.

3.6 MİLYON GENÇ​ FAYDALANACAK

A Haber'de katılldığı canlı yayında açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kampanya​ hakkında "Sayın Cumhurbaşkanımız bizleri talimatlandırdı. Biz bu konu üzerinde 3 aydır çalışıyoruz. 3.6 milyon gencimizi kapsayacak bir proje" ifadelerini  kullandı.

3 GSM operatöründen teklif aldıklarını belirten Uraloğlu, "10 GB interneti hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Tanımlanmış olan telefonda bunun kullanılmasını biz sağlamış olacağız. Başkası kullanamayacak. BTK vasıtasıyla biz bunu sağlayacağız" dedi.

"BU AY BAŞLARIZ"

Açıklamanın en önemli kısmını sona bırakan Uraloğlu şunları söyledi: "Bu ay başlarız. En ihtiyaç olan nokta bu ay. Biz de bu ay içinde başlatmış oluruz. Yerli üretim şartı, sınır fiyat konuldu, onun altında kalan yerli üretim markalarına uygulanacak cep telefonu kampanyası var, o da bu ay hayata geçirilir."

Kaynak: A Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...