Tgrt Haber

Uçuşlarda indirim fırsatı! THY'de 799 TL'ye bilet...

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 15:55 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 16:00
Uçuşlarda indirim fırsatı! THY'de 799 TL'ye bilet...

Türk Hava Yolları (THY), bahar tatili yapmak isteyen yolcularına müjde gibi haber verdi. Otobüs bileti fiyatına kadar çekilen tarifede, yurt içinde 799 TL'ye kadar bilet bulunabilecek. 

Türk Hava Yolları​ (THY), 1 Mart ila 4 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak yurt içi uçuşlarda indirim​ furyasını başlattı. 799 TL'den başlayan fiyatlarla kampanyasını vatandaşlara sundu.

THY'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bugün ve yarın alınması gereken indirimli biletler, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı; yurt içi, tek yön, direkt ve ekonomi sınıflı uçuşlarda geçerli olacak.

KOŞULLAR DA BELLİ OLDU! 

Kampanya​ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yapılan Ercan Havalimanı uçuşlarını ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kod paylaşımlı seferleri ile AnadoluJet uçuşlarını kapsamayacak.

Uçuşlarda indirim fırsatı! THY'de 799 TL'ye bilet fırsatı  - 1. Resim

Kampanya kapsamında "EcoFly" paket biletler 799 lira, seçili şehirlere yapılan "ExtraFly" paket uçuşları (İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara ve Nevşehir) 1179 lira, aynı pakette kalan diğer yurt içi uçuşlar için ise 1129 lira olarak belirlendi. "PrimeFly" paketinde ise fiyatlar, seçili şehirler için 1249 lira, diğer yurt içi uçuşlar için 1189 lira olacak.

Uçuşlarda indirim fırsatı! THY'de 799 TL'ye bilet fırsatı  - 2. Resim

THY bu kampanya için toplam 48 bin koltuk ayırdı. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, THY'nin tarifeli yurt içi seferlerinde bu indirimli fiyatlar üzerinden rezervasyon yapabilecekler.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...