Tgrt Haber

Uygun Maliyetle Kaliteli Çözümler: İNO Makine

18 Temmuz 2015 14:23
Uygun Maliyetle Kaliteli Çözümler: İNO Makine

Yapı sektörüne yönelik imalat yapan fason atölyelerde, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarında gün geçtikçe CNC makinelerin kullanımı yaygınlaşıyor.

Sanayi tesislerinde makine parkurlarının en önemli parçası olan CNC tezgahların tedarik ve servis hizmetlerini sağlayan şirketlerden biri de sektör lideri olarak faaliyetlerini sürdüren İno Makine.

2010 yılında İstanbul’da kurulan İno Makine, sanayi kuruluşlarının üretim aşamalarında kullandıkları makine ihtiyaçlarına gelişen teknolojiye uygun olarak yenilikçi çözümler üretiyor. İno Makine inşaat ve yapı sektörleri başta olmak üzere otomotiv, mobilya, beyaz eşya, medikal ve bunlara bağlı yan sektörlerde ihtiyaç duyulan Alüminyum ve PVC profil işleme makineleri, CNC Router panel kesim Makineleri ve ağır sanayiye yönelik endüstriyel CNC metal işleme merkezi taleplerini karşılıyor. 

Alihan Şahinkaya: AR-GE’ye önem veriyoruz, bunun için ciddi yatırımlar yapıyoruz.

İno Makine ’nin CEO’su Alihan Şahinkaya uygun maliyetlerle kaliteli çözümler ürettiklerini belirterek şunları söyledi: “Satış ve servis hizmeti verdiğimiz makineler, mümessilliğini yapmakta olduğumuz firmaların, Asya’dan Amerika’ya tüm Dünya’da kullanılan belli başlı ürünlerinden bazılarıdır. Öte yandan sanayicilerimizde CNC makine kullanımının işletme üretim maliyeti ve kalitesine pozitif katkısı noktasında farkındalık üst seviyede ancak teknolojide dışa bağımlılık nedeniyle cnc makine fiyatlarındaki artış, bu yöndeki yatırımları olumsuz etkilemektedir. İno Makine, sektör paydaşlarından gelen görüş ve talepler doğrultusunda ciddi bir AR-GE yatırımı ile CNC işleme teknolojileri geliştirmeye odaklanmıştır.”

Kısa vadede teknoloji ve cnc makine bileşenleri konusunda dışa bağımlılığı azaltmayı hedeflediklerini belirten Şahinkaya sözlerine şöyle devam etti: “Esas amacımız yerli teknoloji ile cnc router kesim makineleri üreterek, işletmelerin makine parkuru yatırım maliyetlerini düşürmektir. Bu yöndeki çabalarımızın ilk meyvesi, Türkiye’de üretimini yaptığımız Fujicam marka CNC Router Panel Kesim Makineleri ’dir. Alüminyum kompozit panel, titanyum kompozit panel, paslanmaz çelik kompozit panel, akrilik panel, 20 mm et kalınlığına kadar saf alüminyum panel, kompakt panel, MDF ve benzeri ahşap malzemeleri işleyebilen 5 farklı model ve büyüklükte CNC makine modellerimiz mevcuttur. Makinelerimizin ekonomik yatırım maliyetlerinin yanında işletmeler için en büyük avantajı, gelişen teknolojiler ve kapasite artış ihtiyacı karşısında, opsiyonel olarak sunulan bileşenlerle takviye – modifiye edilebilir olmasıdır.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...