Tgrt Haber

Valilik paylaştı... Gabar petrolü böyle aktı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 May 2023 11:11 - Güncelleme : 27 May 2023 12:30

Şırnak Valliği, terörden temizlenen Gabar'da çıkarılan petrolü sosyal medya hesabından paylaştı. Petrolün aktığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Terörden temizlenen Şırnak'tan gelen görüntüler yüzleri güldürdü. Dışa bağımlılıktan kurtulmak için adımlar meyvelerini vermeye başladı. 

Başlatılan sondaj çalışmalarıyla birlikte yer altında gizli kalmış zenginlikler gün yüzüne çıkarılıyor.

GABAR'DAN PETROL FIŞKIRDI

Son olarak Şırnak'ta yapılan sondaj çalışmalardan müjdeli bir haber geldi. Terörden arındırılan Gabar'dan adeta petrol fışkırdı. Kendi öz kaynaklarıyla, yerli ve milli imkanlarla kendi enerjisini karşılamak isteyen Türkiye'nin alan taramaları ise hız kesmeden devam ediyor.

"ÜLKEMİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

Şırnak Valiliği de petrol rezervinin bulunduğu Gabar Dağı bölgesinden çıkan petrolle ilgili paylaşım yaptı.

https://twitter.com/SirnakValiligi/status/1662169548357763080

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'nin yeni petrol üssü Gabar'da bulunan Şehit Esma Çevik sahasında 21 No'lu Petrol arama kuyusunda yoğun bir petrol çıktı. Bölgede çalışmalar son hızıyla yürütülmekte ve petrol kuyusu ile ilgili üretim testleri devam etmektedir. Ülkemize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."

Aynı zamanda petrol arama kuyusundan çıkan petrolün görüntüsüne de yer verildi. Petrolün adeta fışkırdığı anlar sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...