Tgrt Haber

Yatırımlık arsa arayanlar için büyük fırsat! Yüzde 20 indirim, 24 ay vade ile 276 arsa satışa çıkarıldı!

Editör: Betül Meral Sarıiz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Şubat 2024 11:16 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 11:20
Yatırımlık arsa arayanlar için büyük fırsat! Yüzde 20 indirim, 24 ay vade ile 276 arsa satışa çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 276 arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımlık arsa arayanlar için başvurular başladı. Arsalar yüzde 20 indirim, yüzde 25 peşin ve 24 ay vade imkanı ile açık artırma üzerinden satılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yatırımlık 276 arsayı satışa çıkarıyor. Malatya’da bulunan yatırımlık arsalar açık artırma üzerinden satılacak.

YÜZDE 25 PEŞİN VE 24 AY VADE FIRSATI SUNULUYOR

Malatya’nın Battalgazi​ ve Doğanşehir ilçelerinde bulunan arsalar, yüzde 25 peşin ve 24 ay vade imkanı ile 26 Şubat Pazartesi günü saat 10.30’da düzenlenecek olan açık artıma ile satışa çıkarılacak. Peşin ödemelerde sağlanan yüzde 20 indirim avantajı ise yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Yatırımlık arsa arayanlar için büyük fırsat! Yüzde 20 indirim, 24 ay vade ile 276 arsa satışa çıkarıldı! - 1. Resim

AÇIK ARTIRMA ÜZERİNDEN SATIŞ YAPILACAK

26 Şubat’ta Ankara’da TOKİ​ İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Hotel Çukurambar’da yapılacak açık artırma www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden de canlı takip edilebilecek ve canlı olarak teklifler verilebilecek.

ARSA​ SATIŞI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN hesabına, talip oldukları her taşınmaz için katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya havale yöntemi ile ödenecek. Yapılan açıklamada ayrıca ayrıntılı bilgilere de yine www.emlakmuzayede.com.tr ve Malatya​ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün internet adreslerinden de ulaşılabileceği belirtildi.

Yatırımlık arsa arayanlar için büyük fırsat! Yüzde 20 indirim, 24 ay vade ile 276 arsa satışa çıkarıldı! - 2. Resim

Malatya’dan açık arttırmayı bekleyen vatandaşlar ise özellikle deprem sonrası bu şekilde arsaların satılmasından memnun olduklarını belirterek Pazartesi günü açık arttırmaya katılacaklarını söylediler. Özellikle Malatya’da deprem sonrası müstakil evlerin daha güvenli olduğu görüşünü savunan vatandaşlar, bu nedenle Emlak Müzayede tarafından açık arttırma ile satılacak olan arsaların avantajlı olduğunu söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...